Фан клуб: Струмица

Г

Грејвдигер

Гостин
Престани да сереш по темите... Ова 99% ви е прв допир со компјутер и прв пат се конектирате на интернет и само си серите, серите од време на време ќе пуфнате и то...
До вчера незнаеше што е тоа кошарка, сега тука ќе ми кажуваш дали ќе тепаме следната утакмица. Кај бевте лани вие т.н НАВИВАЧИ, кога ФЕНИ беше на дното од табелта? Ако не беше Евреинот немаше кошарка да видите уште 100 год.
Pa drugar eve kako tvoja informacija od damna sum na Forumov samo so razlicni nikovi pozz do tebe i ako sakas da znais oti lazite pitaj go Lazarov ce ti kaze oti laze :smir: :smir: :smir:

И после се жалиш зошто те банирале? Читај правила торко, забрането е користење на повеќе јузери. Нема потреба Лазаров да ми кажува што и како.

Член од
14 март 2008
Мислења
58
Поени од реакции
0
И после се жалиш зошто те банирале? Читај правила торко, забрането е користење на повеќе јузери. Нема потреба Лазаров да ми кажува што и како.[/quote]
Pa drugar si gi menuvav nikovite ne oti me banirale nego oti ne mi se svigale i toa pisam od razlicna IP za tvoja informacija

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Pa drugar si gi menuvav nikovite ne oti me banirale nego oti ne mi se svigale i toa pisam od razlicna IP za tvoja informacija
Ќе пишуваш, ќе пишуваш...ај честито перманент.
Чекам некој друштво да му прави.
А тоа ќе биде секој оној кој ќе се однесува спротивно правилата.
Разбрано?

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
abe a kako ke se soberete tie 50 luge.pa vie sose decata na tribina ne ste ni 35.sramota e da kazete deka vie imate hrabrost da zastanete so nekogo i da se tepate.ako bevte tolku muzi zosto nas ne ne cekavte koga dojdovme vo kavadarci so koli,bevme 25-30 luge i koga slobodno se setavme po kavadarci.trebase togas da dokazete kolku ste mazi,kolku ste ultrasi.ama barem vas vi e dobro poznata onaa narodnata"strav lozje cuva"..za razlika od toa nie i pokraj silnoto policisko obezbeduvanje uspeavme da go ostetime vasiot avtobus,uspeavme da povredime dvajca,i uspeavme da go issamarame toj herojot na koj sto mu se odese vo wc. a koga veke sme kaj znaminjata,nema nieden clen na family sto ke dozvoli da ni zemat zname bez razlika kolku policija i kolku obezbeduvanje ima,sepak znameto e nase obelezje i nema pogolem sram od toa da ti zemat zname,bez razlika na koj nacin e toa napraveno.
i so pokaza so toa koga ste povredile nekoj? kaa prvo i prvo samo 1 bese isecen

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Ќе пишуваш, ќе пишуваш...ај честито перманент.
Чекам некој друштво да му прави.
А тоа ќе биде секој оној кој ќе се однесува спротивно правилата.
Разбрано?
aaaaaaa strumicani ako se ponasat taka? dozvoleno

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
aaaaaaa strumicani ako se ponasat taka? dozvoleno
Кога си се регистрирал, си штиклирал едно нешто кое се вика Правила на форумот, и сигурно не си ги прочитал.
Ако ти беа прочитани, и видеше кое признание на микси сум го цитирал, ќе ти стане јасно зошто е баниран.
Ај и ти држи се на правилата и на темата!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Престани да сереш по темите... Ова 99% ви е прв допир со компјутер и прв пат се конектирате на интернет и само си серите, серите од време на време ќе пуфнате и то...
До вчера незнаеше што е тоа кошарка, сега тука ќе ми кажуваш дали ќе тепаме следната утакмица. Кај бевте лани вие т.н НАВИВАЧИ, кога ФЕНИ беше на дното од табелта? Ако не беше Евреинот немаше кошарка да видите уште 100 год.

Па поарно Евреин да ми дава пари отколку некој грчки педер шо не сака имато да ми го слушне!

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ај бе мрш на вашиот фан клуб пишете ... од ко дојдовте на форумот го направивте за никаде ... остајте не да си коментираме , глупирајте се во вашиот фан клуб...

Кој има информација дали за следниот натпревар ке бидеме во полн состав или уште се болни ?

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
kak so razbrax site ke se igrajale u sabota so karpos

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Еј ништо, Јоцо најверојатно останува така изјавува Панајото во Спорт, а со него веќе ми е страв и од Карпош, искерно се плашам дека ќе изгубиме, од кога дојде Јоцо, најголемите катастрофи на Струмица и се случија во изминатите 2 години. Дајте да се притисне да го сменат, и ајде Маркус уште чекам на твоите екстра информации за клубот, рече за ден два а помина недела две, и за Влаикидис не се надевајте мислам дека е тренер во Грција на Екипата Катерини ама не сум сигурен и имал земено многу пари за да ја внесе во прва лига, не сум сигурен во оваа информација ама така имам разбрано, и кога играме со Карпош во колку саато во Сабота ?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
у 19.00 играме со соколи.Ке играат ли сите ?

Г

Грејвдигер

Гостин
[/b]

Па поарно Евреин да ми дава пари отколку некој грчки педер шо не сака имато да ми го слушне!
Он најмалку пари вложува во клубот, па и на КФМ ќе им дава... ццц

....

Сите ќе играјале утре..

Kajgana Shop

На врв Bottom