Фан клуб: Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ц ц ц не ми се верува.. како е можно !!!!!! давитков мислам оти треба отказ да си даде

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Таков Марш “ОооОоОоОо....О“ имат и многу други екипи од странство, а сега тоа што МЗТ почнаа први да го пеат во Македонија тоа е друго...

Од Ѓорче Петров и вие ја пеете...

“Открадена“ има само една од Комитите, како што знам...

:autdavitkov:
3

Кога сне ја пееле ние бе од Ѓорче а а море не само прикаски да ми казујс туа песната а испеа Игор Џамбазов ако не виде а не Лозари а за разлика од вас ние си имаме наши песни и не крадеме од други групи..

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
kazete nesto povekje za natprevarot, poedinci i sl...
pozz

Г

Грејвдигер

Гостин
3

Кога сне ја пееле ние бе од Ѓорче а а море не само прикаски да ми казујс туа песната а испеа Игор Џамбазов ако не виде а не Лозари а за разлика од вас ние си имаме наши песни и не крадеме од други групи..
Со Фершпед ја имате пеено, не ме прајте сеа глув...

ВАС? кој НАС? Ја не сум во Ајдуците, за да зборуваш “за разлика од Вас“

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Има ли некои новости во врска со давитков ?!

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Еве се виде колку сте јаки.. Абе вие јаки сте ама се збори нешто тренерот ви бил многу слаб, хахаа

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ај не провоцири..аут од тука одма... не провоцири!

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Со Фершпед ја имате пеено, не ме прајте сеа глув...

ВАС? кој НАС? Ја не сум во Ајдуците, за да зборуваш “за разлика од Вас“
Кај бе сме а пееле ни од Ѓорче до железничка? Ај ке те молам не измислувај прикаски тука....а за ени мени сени нели виде дека Игор ја измислил и ни ја кажа...и што мислеш дека ке ја пееме ние на натпревар?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
pa dobro narcisoidni strumicancinja...sto treba dase sluci za da priznaete deka ima ne edna ami dve ekipi podobri od vas?vaka kako sto terate ke zagubite i od karpos sokoli...ali i togas tvrdoglavosta nema da vi dozvoli da priznaete.i togas ke se tapkate vo gradi i ce vikate nie sme najdobri...koj vie sega kriv Zlatevski?Amir?Divna?Lozari?Policijata?.... Koj? ajde kazete site eden po eden

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Кај бе сме а пееле ни од Ѓорче до железничка? Ај ке те молам не измислувај прикаски тука....а за ени мени сени нели виде дека Игор ја измислил и ни ја кажа...и што мислеш дека ке ја пееме ние на натпревар?
Нас ни ја пеевте, море резил еден, а ние ја измисливме. А за ени-мени-сени какви клошари испаднавте лелелеле. Игор ама ве поеба, просто да не веруваш. Он пее и вие давате ехо со „Навивам за фени„ лелелеле немам зборови ауууууууууу колку бевте само смешни. Ке се убијам, да гледа некој од страна и да му кажат ова се наши навивачи ке ни се изнасмее здраво. Срам бевте за навивачката сцена.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Нас ни ја пеевте, море резил еден, а ние ја измисливме. А за ени-мени-сени какви клошари испаднавте лелелеле. Игор ама ве поеба, просто да не веруваш. Он пее и вие давате ехо со „Навивам за фени„ лелелеле немам зборови ауууууууууу колку бевте само смешни. Ке се убијам, да гледа некој од страна и да му кажат ова се наши навивачи ке ни се изнасмее здраво. Срам бевте за навивачката сцена.

Кога сме ви ја пееле вас бре?...ееее размисли што ти е тебе..знам викенд е да си се напил ама до волку:toe:...А иначе вие нема ли да повторувате по него а? тоа е едноставно за забава не е ништо друго нз зошто толку озбилно сваќате...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
pusta ljubomora...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Кога сме ви ја пееле вас бре?...ееее размисли што ти е тебе..знам викенд е да си се напил ама до волку:toe:...А иначе вие нема ли да повторувате по него а? тоа е едноставно за забава не е ништо друго нз зошто толку озбилно сваќате...
Ќе повторуваме ако сме кловновска група, а не навивачка група. Идеш да се претставиш а пееш Ени-мени-сени...баш сте Chaos.

Мислам дека вие ни ја пеевте, прилично сум сигурен, ама може и да имам згрешено, ке каже аеродромка, она памти повеќе, мада првиот пат кога дојдовме мислам дека ја пеевте

Kajgana Shop

На врв Bottom