Фан клуб: Струмица

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
отишле навивачи и јаделе ќотек...што е тука за бунење мене не ми е јасно. Сакаш да си навивач, ќе јадеш котек, ако сакаш да си на сигурно оди во куклен театар. Ми се смачивте од плачење ве тепала полиција, големо такво. Секоја втора утакмица нас не тепа па дали сте прочитале некаде да се жалиме. И Струмичани, вашето обезбедување не нападна нас кога бевме се спротиставивме малце и прекинаа. Не сте ни вие цвеќе за мирисање, ама до сега не сте имале близок контакт со полиција па затоа плачете сега. Кога доаѓате во Скопје ве чуваат како Бранко Црвенковски тоа желките, посигурните сте во Скопје од колку дома на спиење, ама ете во Кавадарци не било така. Навикнете се ако сакате да бидете навивачи, ако не, има куклен театар секоја сабота, па преориентирајте се, ебаве нежните дечиња
Ej radical pa toa da bese malko kotek nikoj a nemase da kaze na forumot kako prvo javna tajna e deka kotekot bese platen od gazdata na feni amir i od divna pesic pota sega bas na tv vis ja davaa pres konferencijata na ajducite 20 dusi povredeni desetina potesko povredeni 6 dusi privedeni na klipot jasno se gleda kako deckoto ne se sprotistavuva na policijata a ovoj debeliot zaletan od gore se slevna po skalite i go udri so pendrakot mislam deka toa e navistina sramota :toe: potoa eden od ajducite uste vo cetvrtfinaleto so AMAK ne go pustile vo salata Jasmin vo kavadarci pod obrazlozenie deka toj ne e dobredojden vo KAVADARCI posebno ne vo sportskata sala JASMIN. Ne sum dovolno dobro zapoznaen so toa dali e dozvoleno da se palat bakli vo zatvoren prostor no uste pred pocetokot na
mecot bese zapalena bakla a ajducite ne bea nitu opomeneti:toe: a potoa isto taka za "palenje na bakla" da izedat takov kotek

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Струмикс, се е тоа како што викаш, ама во оваа држава не владе правото. Кај нас, желките тепаа деца, малолетни па никому ништо. Ни казни добија ни ништо.

Мала дигресија, Дискотека Процес, влагаат џандари ја демолираат и тепаат се што ке сретнат по пат, осуда, 3 месеци по 25% помала плата и незнам какво обештетување на вратарите од некоја си смешна сума. Така да, немојде да очекувате нешто повеќе

V

Viktoranius

Гостин
Па ако можат нека ни го украдат нашето знаме, ама не можат тоа е и мораше со ќотек.

Ама добро велиш, ќе се чека шанса за одмазда.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
E тоа е гостување. Комити кога одат во Битола ги застануваат по пат и ги тепаат по автобуси, па сте виделе прес конференција да плачат? Таква е нашата полиција, ако прднеш во сала котек јадеш. Незнам што толку плачете...трпи и чекаш шанса за одмазда, вака испаѓате најголеми плачковци. Местено е, сите знаеме и што ако плачете по телевизии и се тужите? Ни денар нема да земете. Сега се чека и се одмаздува.

И одмазда за знамето...зашто крадеш ако неможеш да ги сносиш последиците? Седи си мирен и нема да те тепаат. И вие со вашето обезбедување соработувавте за да им го украдете знамето е сега трпете, што да ви кажам друго.

Да ти кажам за што нас не маваа, мочко....за запалена цигара!!!!! и тоа девојче маваа, така да не ми кажувај ти многу многу за однос на полиција на трибини, пошто ти идеш една година а јас 11, така да пст!
Види, факт е дека нашата (а и било која полиција) нема баш некои симпатии према навивачките групи (било кои) и сите јадат ќотек.
Тоа е како некој вид традиција, така да кажам...
Но, без причина не смеат да удрат!
Како што реков погоре, да не се повторувам сега, мене тоа лично ми пречи, т.е. односот на полицијата кон навивачките групи, во смисла на прекумерна и непотребна употреба на сила. Од професионален, но и хуман аспект.

п.с. Башка...знаеш колку ми се симпатични дечките во плаво, нели ?:)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
E тоа е гостување. Комити кога одат во Битола ги застануваат по пат и ги тепаат по автобуси, па сте виделе прес конференција да плачат? Таква е нашата полиција, ако прднеш во сала котек јадеш. Незнам што толку плачете...трпи и чекаш шанса за одмазда, вака испаѓате најголеми плачковци. Местено е, сите знаеме и што ако плачете по телевизии и се тужите? Ни денар нема да земете. Сега се чека и се одмаздува.

И одмазда за знамето...зашто крадеш ако неможеш да ги сносиш последиците? Седи си мирен и нема да те тепаат. И вие со вашето обезбедување соработувавте за да им го украдете знамето е сега трпете, што да ви кажам друго.

Да ти кажам за што нас не маваа, мочко....за запалена цигара!!!!! и тоа девојче маваа, така да не ми кажувај ти многу многу за однос на полиција на трибини, пошто ти идеш една година а јас 11, така да пст!

Абе друже ти шо се разбираш од Двоена музика???

1.Не соработуваме со никакво обезбедување
2.Многу добра е идеата што ќе ја тужат државата
3.Ако имаат Лозарите срце они нека дојдат да се тепат а не полицијата
4.Ако у струмица си прочитал на таа страна каде што се навивачки групи пишува ЗАБРАНЕТО ПУШЕЊЕ!!!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
И еден добронамерен совет до Ајдуците, и било кои други:
Не шпекулирајте дали бил или не бил платен ќотекот. Откако ќе го докажете тоа, тогаш изнесувајте го.
Ризикувате кривична пријава за клевета, ОК?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Едно не ми е јасно...ако викат дека полицијата тепала заради запалената бакла...зошто дозволила да биде внесена во салата???
За да се запали и да удрат...а?
Немале друг изговор...ц ц ц што се нема да видаш....

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Абе друже ти шо се разбираш од Двоена музика???

1.Не соработуваме со никакво обезбедување
2.Многу добра е идеата што ќе ја тужат државата
3.Ако имаат Лозарите срце они нека дојдат да се тепат а не полицијата
4.Ако у струмица си прочитал на таа страна каде што се навивачки групи пишува ЗАБРАНЕТО ПУШЕЊЕ!!!
1.Тоа со цигарата не беше за кај вас!
2. Ако е забрането пушење во салата, по која логика би било дозволено да се пали бакља?

Ај ти друже што се разбираш од воена музика одговори ми на второто?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Види, факт е дека нашата (а и било која полиција) нема баш некои симпатии према навивачките групи (било кои) и сите јадат ќотек.
Тоа е како некој вид традиција, така да кажам...
Но, без причина не смеат да удрат!
Како што реков погоре, да не се повторувам сега, мене тоа лично ми пречи, т.е. односот на полицијата кон навивачките групи, во смисла на прекумерна и непотребна употреба на сила. Од професионален, но и хуман аспект.

п.с. Башка...знаеш колку ми се симпатични дечките во плаво, нели ?:)
Знаеш и ти колку ми се симпатични и мене. Башка тепање на навивачи од полиција никогаш не одобрувам, пошто знам како е да си во нивна кожа. Камо среќа да ги избркаат од работа и да плаќаат оштета, да немаат пари леб да јадат после. Ама нема правдина, во оваа мочана држава...

V

Viktoranius

Гостин
И еден добронамерен совет до Ајдуците, и било кои други:
Не шпекулирајте дали бил или не бил платен ќотекот. Откако ќе го докажете тоа, тогаш изнесувајте го.
Ризикувате кривична пријава за клевета, ОК?
Oк е, ама одмазда секако ќе има.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Струмикс мислам оти треба да се дискутире за кошарка ми здосади веке од оффтопици. Де бе кажејте нешто атмосфера у тимо на струмица после поразо,психичка состојба,повредени ? ...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Струмикс мислам оти треба да се дискутире за кошарка ми здосади веке од оффтопици. Де бе кажејте нешто атмосфера у тимо на струмица после поразо,психичка состојба,повредени ? ...
Па не дискутираме за хокеј на трева...
И навивачите се составен дел од кошарката...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
е да ама претераа со тва навиване нек кажат нешто за тимо как е состојбата после поразо ово она ... а нели бива да се отворе тема НАВИВАЧИ!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Те,разбирам се,за се си во право...Ама мислам дека за тоа не е лек ЌОТЕКОТ,нека ја земат баклата и изгасат,а не ЌОТЕК ДА И УДРАТ ...:nesvest:

ako sum navivac na feni toa ne mi smeta da bidam objektiven.na kraj kraevi ako imalo takov propust da ne gi fatat baklite na vrata,trebalo dago kaznat toj sto bil na vratata...i vece licito so zapalenata bakla treba da bide opomenato deka ako zapali us edna bakla deka ke si dobije kotek.e sea nikoj tocno ne znae sto se slucilo tamu osven policijata i toj tepaniot.dali imalo predupreduvanje ili direktno kotek...ali da ostavime sud da resi za toa.da prodolzime dasi navivame korektno bidejci kako i dae ne se krivi ni lozari nitu pak kavadareckata publika.naprotiv ako ste vo pravo vo toa sto zboruvate i nie sme pravdata da bide isterana...

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Wow Wow Interesno ke bide posle eden mesec koga ke dojde Feni ,ke ima 10 000 narod,ke ima motivacija,mora da gi pobedime 15 kosa razlika poradi nerealniot narcisoizam .Wake up girls !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom