Исто и јас ја сонував тројката како што го сонував голот на Баптиста.Сеушtе,сум во шок.Ја сонував тројката на Самарџиев,едноставно ова ке ме боли до дека сум жив,го сакам клубот со цело СРЦЕ,ме боли душата...Има само еден лек,да го освоиме првенството,тогаш можеби ќе,го заборавам тоа.![]()
Ќе платат пичките за тоа.site ke go zabravime kupot ako go osvoime prvenstvoto ama tava nema da se zaborava vcera kak si pominamee u kavadarci tii mocani policajci
Да,го заборавам?НИКОГАШ,зошто само јас знам како ми еsite ke go zabravime kupot ako go osvoime prvenstvoto ama tava nema da se zaborava vcera kak si pominamee u kavadarci tii mocani policajci
Од публиката никој не удараше, само пичките џандарски.a kaa go kradete znameto ne mislete deka idite u kavadarci neli?i us nesto.
dali vas ve udari nekoj od publikata u kavadarci?a za toa si u pravo.nasite nisto ne igaraea 37 min ama na krajot se izvadia
inace trojkata na samardziev mozeete da ja VIDITE na youtube>videos>goran samardziev
Не надвикаа само кога грмеше цела сала.kavadarcanec) напиша:inaku sekoa cest za navivanjeto vcera.ama morate da priznaete deka lozari ve nadvikaa u sekoa smisla.
Аха,они ви го украдоа знамето?И сега полицијата ќе ги мава?БОЖЕ МИЛИ,да изумрат сите полицајци што ги ударале на АЈДУЦИТЕ БЕ,СИТЕ !a kaa go kradete znameto ne mislete deka idite u kavadarci neli?i us nesto.
dali vas ve udari nekoj od publikata u kavadarci?a za toa si u pravo.nasite nisto ne igaraea 37 min ama na krajot se izvadia
inace trojkata na samardziev mozeete da ja VIDITE na youtube>videos>goran samardziev
Јас,да знам?Па јас појма немам,зошто го јадеа ќотекот,безвезе...Но нема веза,ќе дојдете и вие...:wink:ne.policijata gi mavase oti nekoj od ajducite izveduvaa nogu i se pravea mazi golemi. na primer tia celaviot so majka barase da ide u kavadareckata publika?i kaa so vidote nokoj ne go udari.a toa so on proba da mu go zeme pendrekot na cajkanot?pa so mislite vie be luge koj ke go tolerira toa.i zatoa go iznesija nadvor.a tia drugite so palea fakli nez zosti gi udarija
ako znaes pisi
Кога ќе има клип од навивањето, постирај го тука.Почнаја да не тепат оти запаливме бакла на крајот тоа беше причината , а на то КЕЛАВИОТ што викаш , сакаше да излезе надвор во придружба на полиција затоа што му беше лошо дека некој го погодил со упаљач во главата ... За навивањето немам коментар ,,, за некоја минута очекувајте клип ... добра бројка бевте и вие имавте подршка многу од обичната публика инаку да бевме навивачи против навивачи ке се изгубевте во просторот ... уште неможам да се помирам со поразот ... ја имавме победата во раце ...