lozar_kavadarci
ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 817
- Поени од реакции
- 2
stole,greska si me razbral. samo pupovic moze da se drze so srki
Ke go pobedime Pelister-Feni,makar i bez Pupovic ke vidis!!!:wink: :wink:Струмица ќе поднесе жалба и до УО на КФМ, па во скоро време ќе видиме дали Пуповиќ ќе игра или не..уште не е готово..сепак останува фактот оти на некој не му се допаѓа да го имаме во тимот со Фени...
Ne.ne te razbrav mnogu dobro...No jas sum 100% siguren,deka Latovic ke go naprai malo dete na Stankovic Ke vidite.:smir:stole,greska si me razbral. samo pupovic moze da se drze so srki
Ke ima prenos?Можеби ќе настапи со пелени... ...Не мора да значи...Ќе ги видиме на дело...
Ne se sekiraj,jas ke ja gledam utakmicata tamu,i ke ti se javam...Ke ti go kazam rezultatot:smir:Е нема грешка, се Фени ќе ја дават пренос, ебати мтв ебати.
Фени оваа сезона ја даваа 3-4 пати пренос, а Струмица ниту еднаш.
За Пупович не е заслужена казната, КФМ сакат да не оштетат мамето нивно да го арчим.
Фени во оваа полусезона го даваа само еднаш и тоа на натпреварот со Пелистер изминатиот викенд ако сакаш да знаеш..Е нема грешка, се Фени ќе ја дават пренос, ебати мтв ебати.
Фени оваа сезона ја даваа 3-4 пати пренос, а Струмица ниту еднаш.
За Пупович не е заслужена казната, КФМ сакат да не оштетат мамето нивно да го арчим.
Kolko si siguren deka ednas go davaa?A Protiv Rabotnicki vo Kavadraci?Koga vi se skrsi tablata:nesvest: :nesvest: ....A Mzt-:-Feni?Daj ne se pravi na 3 ipolФени во оваа полусезона го даваа само еднаш и тоа на натпреварот со Пелистер изминатиот викенд ако сакаш да знаеш..
Како сите признаваат дека е заслужена казната само ти се буниш а тоа дека ве мрази некој од КФМ ај молим те немој со такви работи неможе да биде наместено кога се се работи компјутерски делегирање на судии така да никој не ви е крив барем јас така мислам а Пуповиќ ако си толку сигурен де те молам дај некоја снимка клип и што и да било да видиме дали стварно е прав човекот а ваков муабет празен можеме до утре да си правиме..