Фан клуб: Струмица

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
lelel samo sto se vrativ od strumica AUUUUUUUUUUUUUUUUU kakva utakmica da vodis 19 razlika i da izgubis na kraj, zdivev u sala

moram da im se zablagodaram na markus u na strimiks za dobriot precek vo ovie dva dena pozdrav momci

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Da bev na tvoe mesto ne bi se blamiral so takov post ti razmisli zosto
Не се бламирам јас воопшто вие сте запнале со тоа дека сме биле ние Албанци, вака така затоа што немате што друго паметно да кажете, а верувај најмалку всушност ич не ги сакаме Албанците. Прочитај ти твоите другарчиња како Христов и Анус што пишуваат па ќе сфатиш кој се бламира.

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Nemam zelba da se raspravam i zamaram so 12 godisni deca, iii pozzz do aerodromka i mozebi ke ja prasas za nas strumicanite kakvi sme mozebi taa ke ti objasni podobro

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ќе видите утре каков лек ви изготвивме.
E каков лек ни изготвивте?

А бе утре ќе видиме!!Ќе има убедлива победа на Струмица!!!!А за тоа дека селачишта грешите:tapp: Може само да ни се фатите за ...!!!!
Каква победа на Струмица?

Aha i jas i kazah utre oti ke jadat nogo razlika..A oni mi odgovarat nogo ni e ubavo vaka ko ke ne potcenite:nesvest: .
Man of The Match:Damir Latovic:smir: ..Ke vidite,i Dime isto ke igra ubavo.
Колку разлика?

Znae predviduva i ke vidis deka toa ke se sluci ... :pos2::pos2::pos2::helou::helou::helou:
И ти знаеш и предивдуваш како него

И да, судиите не беа криви воопшто за последнниот напад на струмица. Семафорот не работеше, и имаше неутрален мерач на 24те секунди така да, не ја барајте причината за поразот во тој напад, пошто беше се чисто како солза.

И една огромна благодарност до Струмикс и Marcus за гостопримството. Ве чекаме сега ние вас на гости

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Pa se znae koj se ovde prodadenite dusi StrumMiks-Marcus,pa ako saka i neka me banire..Od takvi prodadeni dusi skisnano mi e veke...
P.S Sto ne kazes deka doagas be ..P***O!!!!!!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.937
Поени од реакции
50.754
Pa se znae koj se ovde prodadenite dusi StrumMiks-Marcus,pa ako saka i neka me banire..Od takvi prodadeni dusi skisnano mi e veke...
bik што и да ти кажам на ова џабе ке биде нека е господ со тебе низ животот само он може да те извади тебе

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Abe ajde ne zamari ti...Pa ovde ke se falat,provocirajki fala na dobroto gostoprimstvo na ...(ajde poarno da ne kazam koj)....
P.S Radical sto ne kazes deka doagas be,sto se isplasi?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Кој на курот си па ти, тебе да ти кажувам. Има луѓе што ги почитувам и сакав да ги упознаам во живо. Продадени души?!? Да се сите како овие двајца, Струмица Париз би била. Само проблемот е што сељашизмот преовладува и ги става под сенка, стварно големите луѓе.

А што ако кажев бе? Ке ми собереше седмооделенци да ме тепате? Смешен си. Следниот пат ќе ти кажам, баш да видам што ке ми направиш, само некако осеќам дека ќе се заебеш :pos2:

И еве ти го КУРОТ, ЕВЕ ТИ ГИ 20-ТЕ РАЗЛИКА, ЕВЕ ТИ ГО УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО НА МАЈКА ТИ ПИЧКАТА!!!!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Pa normalno deka nema da kazas,picko GOLEMA!!!!
Prestani da pcues,zosto vo eden post ne sum te ispcul,a univirzitetot ke si ostane univirzititet...Ako Strumica e selo sto doagas be????Sto doagas,ajde sledniot pat kazi...Mozebi ne od mene,ama vo Strumcia ke jadas kotek bidi siguren 100%:smir: :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom