Ни јас
Ај измери им го сека паметот ако можеш да најдеш кантар за толку мали тежини
Страв ми е да си го кажам името, од тебе или од В...АНУС??? А дали ти текнува зашто не го кажувам името? Пошто Аеродромка ви го кажа и го злоупотребувате тоа, а она во најдобра намера ви даде и МСН контакт. Од тебе да се плашам? Од В...Анус? Момак, не се преценувајте, доста си летате во облаци и да ме знаете ке ми се фатите за мандалото. Вие сте едни мрсулчиња, мене испод ниво ми е да зборам со вас, како што можете да видите, ниеден мој пост не се однесува на кошарка и нема озбилен муабет, пошто ти лижигзле едно што се самозадоволуваш на БОБИ РАДИКАЛОТ и оној В...Анус, да не го речам Димче Туриманџоски зналацот и начитаниот тип, и со вас уште една плејада лозари и ваши со навивачи за ЗЗ Струмица не заслужувате да го споделувам моето мислење со вас. Бидете малце како Иле, Струмикс, Маркус, заслужете го моето внимание со некој мудар пост, ама како е тоа можно, нели, од вашите глави неможе да излезе тросложен збор а не па да сврзете цела реченица. Значи, името мое, за тебе е неосвоива тврдина, нема што да те боли тебе мочалото како се викам јас. Оној кој што треба да ме знае, ме знае, а ти, ти си само едно мрсулче дудлачко, земјоделец во подем кое ми ги исполнува досадните зимски ноќи.
Иле, Маркус и незнам кои беа други, дај средете ги некако децава, не ги пуштајте да се бламираат и воедно да ве бламираат вас пошто кога е еден малоумен, тогаш е индивидуа, кога од исто место се двајца малоумни тогаш луѓето основано вадат заклучок за целата популација која овој примерок ја репрезентира