Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
si citam po forumo i gledam kako jadat lajna ovie od sk...a bre neli kazuvavte ja na pr. ovoj radikal kak bese zapnal strumica ke se raspadne na polusezonata.....kaj si sega bre momak..namesto da se raspadnaa sega oste poveke ke se pojacat..novi sponzori,zadrzuvanje na site igraci(osven delic) i pojacuvanje na oste nekolku igraci...pa toa li e raspaganje.....
STRUMICA ZAKON

Се гледа тука ептен убаво од кого бегате ми се чини дека не се желките хммм...
па ова не е кај калот бее...
ти кажувам дека бегавме таму кај со е таа нивата пред салата....имаше еден мангуп сто маваше со камења...како и сите од фемили....и кога се пустивме по него ....фитиљ....по тоа нивата...и од таму дојдоа желки....
сега кога ке дојдеме пак ке ве замолам да не мавате со камења...зошто 21 век сме....не сме у камено доба

si citam po forumo i gledam kako jadat lajna ovie od sk...a bre neli kazuvavte ja na pr. ovoj radikal kak bese zapnal strumica ke se raspadne na polusezonata.....kaj si sega bre momak..namesto da se raspadnaa sega oste poveke ke se pojacat..novi sponzori,zadrzuvanje na site igraci(osven delic) i pojacuvanje na oste nekolku igraci...pa toa li e raspaganje.....
STRUMICA ZAKON
ама зашо одма чалам.....што одма нешо скопјаниве...глеј си ја ти струмица нека ти цута и развива....кога ке биде како скопје ...ке правиме муабет...и без чалам....

Ako ima nekoj informacija neka mi kaze kaj igra sega Sofantidis(kelaviot)minatata sezona sto igrase vo Strumica.
Софатидис ја заврши кариерата....стана полицаец...озбилно..има плата двапати поголема од она кошаркарска што ја зимаше..што знам може игра за полициската академија..

ти кажувам дека бегавме таму кај со е таа нивата пред салата....имаше еден мангуп сто маваше со камења...како и сите од фемили....и кога се пустивме по него ....фитиљ....по тоа нивата...и од таму дојдоа желки....
сега кога ке дојдеме пак ке ве замолам да не мавате со камења...зошто 21 век сме....не сме у камено доба

Не ни помислував дека ќе признаете иако ве има на клипче како бегате ко пички.

Kako bese klipceto , ma vidi gi be posrani se , p..k.ci ova ona i odednas braaaaaattt begaaaaaajjjjjjjjjjjjj. :pos2: Rabotata bese sto ve i mase od site strani dur da se svestime sto kako , ama koga se svestivme si ja podvikavte opaskata

Kako bese klipceto , ma vidi gi be posrani se , p..k.ci ova ona i odednas braaaaaattt begaaaaaajjjjjjjjjjjjj. :pos2: Rabotata bese sto ve i mase od site strani dur da se svestime sto kako , ama koga se svestivme si ja podvikavte opaskata

Milo mi e so si prizanavate !!

ти кажувам дека бегавме таму кај со е таа нивата пред салата

A tuka od so begate??

Ako sakate ke dogovorime edna 50 na 50...

I ne gi lazete drugive navivacki grpu deka pravite bojkot zaradi jadranska liga neso, edno drugo... bojkot pravite zoso od prava ne vi davaat pari, vie samo za pari navivate t.e. vasite vogi... ama ni vie ne ste krivi, taka vi rekle.... moze bevte nekad ramo do ramo so nas, se jadevme, ama sea... POZZ

Family Aerodrom и City Park Boys се карат на Фан Клуб : СТРУМИЦА

има логика...

Нема брат ама има многу куртони на форумов што немаат врска од навивање.ФОРУМОВ Е ГОМНО...БОЉЕ УКИНЕТЕ ГО!!!!!

Kakvi se tie gluposti demek grkot ke si ode??? TOCNO E!!! ke si ode ama za praznicite i pak ke dojde!!!

Vo Strumica veke se i Pupovic i Bosnjak samo treba uste Latovic da se vrati tie od Vinica dojdoa ovde t.e gi vidov pregi vo grad.Strumica planira da se zasili na play(zosto samo Bogojo ni e)site znaeme Bogojo e eden od 2-3 najdobrite play igraci vo Makedonija.No i jasno ni e deka na nego ako ne mu e denot i ekipata ne moze da organizira eden napad(primer protiv Feni)pa zatoa potreben ni e Play a i najverojatno i so eden centar ke se zasiluvame.Epa Radikal t.e Skopjani toa e RASPAGANJE :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom