Ако е максимумот да се победи шампионот и најдобрата екипа во лигата за мзт, за другите кој е максимумот?Ништо страшно мала криза да се надеваме дека ке помине по последните случувања ова не е изненедување за МЗТ ова е максимумот нека се радуваат Струмица да се врати во форма ќе гази се пред себе
Следната со вас на вас значи ке се истуриме очекувај 30 разликана мзт им ја честитав победата, а на ва ви го честитам поразот!
колку автобуси бевте у скопје денес????
колку автобуси бевте у скопје денес????
хахахаха ај и тоа да го видам.Следната со вас на вас значи ке се истуриме очекувај 30 разлика![]()
Сеа ќе ти кажам, чекај да пресметам. Хммм дуууууури ниеден !
ne iskreno mislam deka deneska koj i da dojdese ke izgubese neznas kolku dobro igraa nasive !!!! mujo na kraj na prvopoluvreme dade trojka so horok znaes sto e toaAbe i so sokoli da igrame ke izgubime .... Ama u Ponedelnik na profesorot (Drago) Ke go zaebavam kako da sme izgubile 100:0 .... Sramota e bre imame kvalitetni igra4i so koi gi tepavme na Cedevita a gubime od MZT koi tuka mozevme da gi tepame okolu 40 razlika... Ali bravo za niv...
ne me interesira nisto ni prolet ni esen ni zima ni leto posto momentov go uzivam i letam mislam !!! vakvo nesto mi se nema deseno godina denaNasite koga ke si dojdat ke treba da si stavat :kesa: na glavata ....