Фан клуб: Струмица

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Мислев да не пишувам ама баш ништо на вакви шпекулации ама ова веќе ги минува сите граници..Прво едно да биде јасно..Струмица.. останува тоа што е.....никој не си оди (освен евентуално Делиќ оти е дрво)...пари има...дури во јануари се спрема влез на "Истос"..спонзор за кој многу македонски екипи може да сонуваат....
Точно е дека има некакво каснење со платите..но тоа е пред се заради огромните сметки кои деновите требаше да се помират(30.000 евра) од евро излетот.Се ќе си дојде на свое место...
А за тоа со Грне..стварно смешно....па еден од главните спонзори е дедо му...ако за некој ќе има пари тоа е за Грне..какви се овие глупости..дефинитивно во прашање се само "патки".Престане да пишувате вакви работи и посветете се повеќе на кошарката.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
53
Поени од реакции
2
Јас како што знам каснат плата а не две , а иначе Струмица е позната по тоа што должна не останува.

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Јас како што знам каснат плата а не две , а иначе Струмица е позната по тоа што должна не останува.
е сега ме насмеја,за 2 години постоење не останала на никој должна,хахахахах за толко кратко постоење толко позната,ке видаме недај боже за 4 години како ќе биде.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
.... Pa ako ste tolku dobri dojdte vo golem broj i pokazejte deka mozete ;)
Епа ке дојдеме бе околу 2500 - 3000 ОТИ СМЕ ОД СТРУМИЦА
Алоооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тава шо го пишах беше за да ти објаснам какви се ЛОЗАРИ-те т.е. навивачите на Кавадарци оти ги имам гледано у Кавадарци а иначе изгледа не забележи оти сам од СТрумица.
И дај земи читај цел пост, не трчи право да кажаш зелена...
:kesa:
2500-3000? Da ne si greska da ne se 250-300 ? 2500-3000 .. Ajde neka e taka

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Мислев да не пишувам ама баш ништо на вакви шпекулации ама ова веќе ги минува сите граници..Прво едно да биде јасно..Струмица.. останува тоа што е.....никој не си оди (освен евентуално Делиќ оти е дрво)...пари има...дури во јануари се спрема влез на "Истос"..спонзор за кој многу македонски екипи може да сонуваат....
Точно е дека има некакво каснење со платите..но тоа е пред се заради огромните сметки кои деновите требаше да се помират(30.000 евра) од евро излетот.Се ќе си дојде на свое место...
А за тоа со Грне..стварно смешно....па еден од главните спонзори е дедо му...ако за некој ќе има пари тоа е за Грне..какви се овие глупости..дефинитивно во прашање се само "патки".Престане да пишувате вакви работи и посветете се повеќе на кошарката.
можеби беше спонзор лани ама оваа година тенко...само за ајдуците е дадел тама да испечатат нешто

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Еми се знаеше оти ќе пукне некој ден за Струмица!!!!А за тоа во Работнички ако влезе и Лукоил е тогаш ќе биде страшно!!!

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
можеби беше спонзор лани ама оваа година тенко...само за ајдуците е дадел тама да испечатат нешто
Буџетот на Струмица ова година не зависи само до Гркот..поточно Агроефодија...тука се пред се Градоначалникот и Дедо му на Грне(за разика од лани) кои покриваат еден дел од ова сезона...
Јас ви гарантирам дека Струмица ќе биде појака на полусезоната од сега...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Kiro ti glup li si da mu ebam majkata tolko ucas i pak nisto...dojdee narod od negotino vardar dekamel e od negotino,a feni od kavadarci da te mmm ne se pezi pred narodo haha

V

Viktoranius

Гостин

Мислам дека добро ви кажа Маркус, и ај саа затнејте си ги тие муцки и престанете да јадете го*на кој ке си одил кој не, дали платите каснеле и ред други глупости.:pusk:

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
вие по се изгледа дека не сакате на некој работи да им погледнете од вистинската страна
јас не сум против се што доаѓа од Скопје (далеку од тоа бидејќи сум бил на утакмици кога играле скопски екипи со странски пример РК Вардар-Загреб, ФК Работнички-Болтон, РК Кометал десетина пати, КК Работнички-Мустанг Џинс 92/93 год., КК Работнички-Тофаш, а пред телевизиските екрани и самиот незнам колку натпревари тука се и натпреварите на КК МЗТ со УЛМ, ЛИСАБОН, РЕАЛ итн) туку само мислам дека е од големо значење за мак. кошарка што повторно заживееја кош. центри и во внатрешноста на Македонија т.е. надвор од Скопје

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
значи вие и понатаму продолжувате со вашето омилено хоби сајбер гомнојадење
пробав некои работи кои за сите се очигледни да ви ги упростам бидејќи гледам дека веднаш се напалувате како деришта од патот
дали вие сте свесни до кое ниво беше падната кошарката во Македонија додека беше таканаречената скопска лига ?
одговорот е до самото дно
додека денес сме сведоци на ренесанса на македонската кошарка во која секое коло има по една или две интересни натпревари нешто што го немаше со години наназад а ни беше потребно како воздух на нас правите љубители на кошарката
конечно денес сме сведоци на после неколкугодишна пауза европско претставување кое за мак. кошарка е еден вид на европско крштевање, здравје боже догодина можеби и со 2,3 екипи од Македонија ( сега точен е фактот дека играме во можеби најслабиот европски куп но за тоа виновна е долгогодишната темнина во мак. кошарка од која ама баш ништо не се обидовте да пробате да испливаме и ние и вие бидејќи клубот ви е на маргините на живуркање)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
болдираново е дел од многуте глупости кои вашиот сајбер воџа ги напиша досега за СТРУМИЦА И за нејзините граѓани
Станав воџа јеееееееееееееееееее!!!

Пошто ти кољо кога јас ти кажував работи кои уште не се стигнати ни до спортскиот директор на Работнички, ме правеше дека потекувам од место кое е село?!? немој сега да ми продаваш муда за бубрези и да ми кажуваш за мојот однос. Јас ти дадов проста споредба, ако Аеродром, најголемата општина е село, тогаш твојата Струмица е селце, толку е просто и едноставно.

Знаеш, ти братче и да живееш на Менхетн, ке сотанеш сељак во душа. Јас кажувам информации и работи кои ги слушам во моите секојдневни контакти со милион кошаркарски работници, кои можеби не секогаш излегуваат точни, но сепак давам информации кои можат да бидат интересни и корисни, а ти на секое мое такво обраќање реплицираш со СЕЛОДРОМ, ГЛЕДАЈ СИ ГО МЗТ ТИ ПРОПАЃА и ред други работи, од едноставна причина што ти е криво затоа што јас, сељак од Аеродром?!? знам многу повеќе од тебе за твојата Струмица (за кошарката воопшто не ни зборам, пошто треба фурни леб да јадеш за да ме стигнеш, џабе што си гледал на тв МЗТ - УЛМ) од колку што можеш и да замислиш. Од таквите како тебе, човек ниту може ниту има желба да споделува информации кои се интересни посебно за навивачите на Струмица, не само за љубителите на кошарката воопшто. Јас гарантирам дека немате ни поима за вашиот Грне кој „немало„ да си оди од Струмица заради дедо му и такви работи, за контактите на Арсиќ со остантите тренери и потенцијалните ваши трансфери зимава.

И да знаеш, кеиф ми е што повторно заживеа Струмица, Кавадарци, а се надевам дека и Куманово и Велес ке се воздигнат пак и ке има квалитетна лига. Европа, хммммм, пак ке се воздржам од коментирање за следната сезона, пошто знам многу работи, ама кои не вреди да ги кажувам на такви како тебе. Фиба Куп, смешно е тоа, да знаеш само какви опции други има...Само не заборавај, можеби Работнички не е ништо посебно сега, но на крај ке биде срашен. Мзт Скопје е моментално на најниските гранки од самото постоење, но замисли, ние никогаш не сме помислиле да го оставиме. Да беа на наше место сите други навивачки групи ке си бара друга занимација. Можеби и ние ке се кренеме догодина, којзнае, но РЕАЛНОСТА Е (не им лижам г`з на нежните момчиња во црвено од Градски Парк, ниту пак го кажувам ова од инает ваш) не ја знаеш политиката на Марин Докузовски и затоа немој да сереш многу. Го знам Марин и знам дека секогаш се појачува на полусезона, пошто како и да е, нема сврха да троши пари сега во овој дел од сезоната....вие го правите тоа и наместо да купите дупло подобри играчи на полусезона, вие си ги потрошивте парите на просечни странци. Учете од Марин, човекот е гениј на овој простор, 10 титули така освои, така ке освои уште 10, за жал

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
Станав воџа јеееееееееееееееееее!!!

Пошто ти кољо кога јас ти кажував работи кои уште не се стигнати ни до спортскиот директор на Работнички, ме правеше дека потекувам од место кое е село?!? немој сега да ми продаваш муда за бубрези и да ми кажуваш за мојот однос. Јас ти дадов проста споредба, ако Аеродром, најголемата општина е село, тогаш твојата Струмица е селце, толку е просто и едноставно.

Знаеш, ти братче и да живееш на Менхетн, ке сотанеш сељак во душа. Јас кажувам информации и работи кои ги слушам во моите секојдневни контакти со милион кошаркарски работници, кои можеби не секогаш излегуваат точни, но сепак давам информации кои можат да бидат интересни и корисни, а ти на секое мое такво обраќање реплицираш со СЕЛОДРОМ, ГЛЕДАЈ СИ ГО МЗТ ТИ ПРОПАЃА и ред други работи, од едноставна причина што ти е криво затоа што јас, сељак од Аеродром?!? знам многу повеќе од тебе за твојата Струмица (за кошарката воопшто не ни зборам, пошто треба фурни леб да јадеш за да ме стигнеш, џабе што си гледал на тв МЗТ - УЛМ) од колку што можеш и да замислиш. Од таквите како тебе, човек ниту може ниту има желба да споделува информации кои се интересни посебно за навивачите на Струмица, не само за љубителите на кошарката воопшто. Јас гарантирам дека немате ни поима за вашиот Грне кој „немало„ да си оди од Струмица заради дедо му и такви работи, за контактите на Арсиќ со остантите тренери и потенцијалните ваши трансфери зимава.

И да знаеш, кеиф ми е што повторно заживеа Струмица, Кавадарци, а се надевам дека и Куманово и Велес ке се воздигнат пак и ке има квалитетна лига. Европа, хммммм, пак ке се воздржам од коментирање за следната сезона, пошто знам многу работи, ама кои не вреди да ги кажувам на такви како тебе. Фиба Куп, смешно е тоа, да знаеш само какви опции други има...Само не заборавај, можеби Работнички не е ништо посебно сега, но на крај ке биде срашен. Мзт Скопје е моментално на најниските гранки од самото постоење, но замисли, ние никогаш не сме помислиле да го оставиме. Да беа на наше место сите други навивачки групи ке си бара друга занимација. Можеби и ние ке се кренеме догодина, којзнае, но РЕАЛНОСТА Е (не им лижам г`з на нежните момчиња во црвено од Градски Парк, ниту пак го кажувам ова од инает ваш) не ја знаеш политиката на Марин Докузовски и затоа немој да сереш многу. Го знам Марин и знам дека секогаш се појачува на полусезона, пошто како и да е, нема сврха да троши пари сега во овој дел од сезоната....вие го правите тоа и наместо да купите дупло подобри играчи на полусезона, вие си ги потрошивте парите на просечни странци. Учете од Марин, човекот е гениј на овој простор, 10 титули така освои, така ке освои уште 10, за жал
не се занесувај само сајбер воџа си на итар пејо и аеродромка
за наводно потрошениот буџет на КК СТРУМИЦА(информација која беше за жал повторно пласирана од тебе и која повторно беше далеку од вистината) мислам дека МАРКУС со својот пост здраво ти објасни за некои работи врзани околу иднината на КК СТРУМИЦА
не гледам ништо корисно кажано од тебе туку во секое твое постирање присутни се навредливоста кон Струмица и мегаломанијата во врска со самиот себе си, па дури и во врска со вашиот вечен ривал работнички.
во врска со твоето величење на марин докузовски ќе кажам само дека човекот за мене не е толку добар тренер колку што е добар математичар, а особено душкало, намирисувач на пари, бидејќи тие 10 титули ги освои со далеку понадмоќна екипа од ривалите. и зошто кога дојде во Струмица на чело на стручниот штаб на КК ПОЛО ТРЕЈД ништо не постигна со тогаш една од подобрите екипи во лигата.Ако го сметаш за најдобриот кошаркарски стручњак зарем не сметаш дека како најдобар и најтрофеен тренер во мак. кошарка не заслужи место во некоја од посилните европски лиги (како Марковски, Филиповски ) или остануваш тврдоглаво со глава во зид :tapp: дека во Европа нема доволно стручни лица кои ќе ги увидат квалитетите на твојот :smir: сакан Марин

Kajgana Shop

На врв Bottom