V
Viktoranius
Гостин
Еј со кој го играме другото коло ?
Igravte so MZT Skopje ili ne ?Znam vo 6to kolo trebase da igrate so niv:winkЕј со кој го играме другото коло ?
Уфф тоа ке биде тешко .:nesum:aerodromka напиша:so rabotnicki vo gosti igrate
Kako sto znam jas natprevarot so fersped nee odlozen ke se igra vo sabota no dobro mozebi vo posleden moment e odlozen za 17.11.Sigurno li e odlozen za 17.11натпреварот со мзт е одложен за 13.11., а натпреварот против работнички во скопје е одложен за 17.11 според распоредот на КФМ и двете средби со директен пренос на мтв
потоа дома со маврово, па следува гостување на карпош соколи
A oд каде знаеш? Уште при второто ждребување е одложен, така да никогаш не постоел термин 03.11 за одигрување на тој натпреварKako sto znam jas natprevarot so fersped nee odlozen ke se igra vo sabota no dobro mozebi vo posleden moment e odlozen za 17.11.Sigurno li e odlozen za 17.11
Aма ти нешто не дупиш а? Или глуп си? Што е работата? со новиот распоред од 5ти Октомври, РАБОТНИЧКИ - СТРУМИЦА СЕ ИГРА НА 17.11, ШТО ТУКУ ЗАМАРАШ, 100 ПАТИ ТИ Е КАЖАНОЗнае ли сега некој од сигурни информации дали е одложена или не ?
Абе од кај да знам оти денес се збореше нешто за превоз за утакмицата...Aма ти нешто не дупиш а? Или глуп си? Што е работата? со новиот распоред од 5ти Октомври, РАБОТНИЧКИ - СТРУМИЦА СЕ ИГРА НА 17.11, ШТО ТУКУ ЗАМАРАШ, 100 ПАТИ ТИ Е КАЖАНО
Па ти пишав во претходниот пост или не ми веруваш мене, зашто не сум од Струмица? Сине, колку што пратам јас кошарка не прати никој, барем за вакви инфорамции каде што не е потребно да се изразува мислење можеш комотно да ми веруваш, ретко грешамАбе од кај да знам оти денес се збореше нешто за превоз за утакмицата...
ок чим е одложена уште подобро нема да се изморат за Цедевита...и не мора одма да употребуваш изрази глуп и др можеш да кажеш убаво:helou:
abe on vika taka oti u sr vikat oti utakmicata e u sabota duri i se spremat da odat za u sabota za sk.saa tuka nema takva informacija oti ke se igraa na 17.:helou:Па ти пишав во претходниот пост или не ми веруваш мене, зашто не сум од Струмица? Сине, колку што пратам јас кошарка не прати никој, барем за вакви инфорамции каде што не е потребно да се изразува мислење можеш комотно да ми веруваш, ретко грешам
Bez karanje.Abe utakmicata e odlozena denes pisuvase i vo makedonski sport samo ne pisuvase na koja data ama po se izgleda na 17.I arno vi vika radical boy nema pricina zosto da ne mu veruvate i ajde dosta sega za toa utakmicata e odlozena i se igra na 17 i kraj. pozzabe on vika taka oti u sr vikat oti utakmicata e u sabota duri i se spremat da odat za u sabota za sk.saa tuka nema takva informacija oti ke se igraa na 17.:helou:
arno we tipac..so se praas deka se znaas ne ste samo vii skopjaneto tolko po kosarka so nii neli znaame...vidi ponagore aredromka pise na 13 ti na 17 koj ke ve razbere i ne piskaj mnogu da ne te razdelam na dve oti znaame gi tii kako vas so se prat fakmenovci samo preku internet..dojdi na delo da te vidam..Aма ти нешто не дупиш а? Или глуп си? Што е работата? со новиот распоред од 5ти Октомври, РАБОТНИЧКИ - СТРУМИЦА СЕ ИГРА НА 17.11, ШТО ТУКУ ЗАМАРАШ, 100 ПАТИ ТИ Е КАЖАНО
Слободно дојди ти, пошто вие идете секаде, во прв ред, до соблекувалната, ке ме приметиш, па ке ти кажам каков факмен сум во живо.arno we tipac..so se praas deka se znaas ne ste samo vii skopjaneto tolko po kosarka so nii neli znaame...vidi ponagore aredromka pise na 13 ti na 17 koj ke ve razbere i ne piskaj mnogu da ne te razdelam na dve oti znaame gi tii kako vas so se prat fakmenovci samo preku internet..dojdi na delo da te vidam..
AJDUCI DO SMRT