Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
nogo golem pozdrav

здраво до сите СТРУМИЧАНИ, првпат се јавувам на овој форум и можам да кажам оти е најдобар, саа за саа толко и голем поздрав

Ne e toa so ni treba za u prva petorka , i Markovic i Latovic bea mn slabi pod kosevite...a za Tomce Sokolov ne treba ni da zboram :) drvo si e drvo za 3 min napravi 2 licni :)

Кога го спомна Томче Соколов да ви кажам еден смех...Кога бевме на кошарка и овој плејмејкерот на србите беше многу добар и тој што седеше зад мене рече "еее каков јак плејмејкер имат мош треба да трампаме ке им го дадаме томчето соколов и една врека пари"
Tие што седеа околу прснаа од смеење:pos2: :pos2: :pos2:

до ЛЕЦЕ-ТО

поздрав до ЛЕЦЕ-ТО и до сите АЈДУЦИ ( да им честитам за добрата веб страна ), само ако има некој да ми каже дали ги има во канцеларијата производите шо се наведени у FAN SHOP

а бе човеци видеете ли у МАК. СПОРТ за утакмицата со Здравје-Лесковац пише само 200 гледачи, а јас бех и одговорно тврдам оти имаше најмалку 700 до 1000 души.
А тва го напишал Б. Радуловиќ, а мош тај дури не е бил на утакмицата

СРАМОТА

а бе човеци видеете ли у МАК. СПОРТ за утакмицата со Здравје-Лесковац пише само 200 гледачи, а јас бех и одговорно тврдам оти имаше најмалку 700 до 1000 души.
А тва го напишал Б. Радуловиќ, а мош тај дури не е бил на утакмицата

СРАМОТА

лошо си видел, пишува 700 :)

поздрав до ЛЕЦЕ-ТО и до сите АЈДУЦИ ( да им честитам за добрата веб страна ), само ако има некој да ми каже дали ги има во канцеларијата производите шо се наведени у FAN SHOP

Има ги по се изгледа...ама пити тама на форумо ке ти кажат :helou:

п.с Пити го ремо :wink:

К.К.Струмица го освои турнирот во Грција.Во полуфиналето ја победи ЦСКА Софија со 72:67, а во финалето и грчката Панорама.Резултатот не го знам но разликата е иста како и со ЦСКА, 5 поени.Наместо американецот како засилување во екипата на Струмица настапи, хрватот Делик, 212см роден 1984 кој се покажал како добар центар па веројатно ќе биде дел од екипата.

К.К.Струмица го освои турнирот во Грција.Во полуфиналето ја победи ЦСКА Софија со 72:67, а во финалето и грчката Панорама.Резултатот не го знам но разликата е иста како и со ЦСКА, 5 поени.

Џабе ли сме Шампиони ?! :pishtoldz

БРАВО КК СТРУМИЦА на гостински (грчки) терен да се победи е тва е веке нешто шо до саа го немаше нити една екипа од МАКЕДОНИЈА

лошо си видел, пишува 700 :)

јас го гледам интернет изданието на МАК.СПОРТ и таму пишува само 200 (види во архива број 2836-08.09.2007) СРАМОТА

Сме ја победиле ЦСКА Софија а замисли што ке се случи со Цедевита :pos2: :pos2: :pos2: Не сакам ни да помислам:pos2:

Пааа....треба да помислиш малце...ако се разбираш од кошарка.
1. Ова е турнир во подготвителен период.
2. Споредуваш Бугарска и Хрватска кошарка? Која е појака школа?
3. Со Цедевита играш во европско натпреварување.
4. Размисли дали и колку е лесна Цедевита.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom