Дали им верувате на гатачките (гатање)?

H

HITCH

Гостин
Јас верувам :)
Сум имал можност да се уверам на своја рака, има луѓе кој што едноставно имаат некаква дарба и тоа е тоа. Ако не можеме да го објасниме со наука не значи дека не постои :)
Јас гледам на леќа, да не сакаш да ти ти гледам?
Еве ќе ти кажам нешто за да видиш дека не те лажам: ти стои пут у иностранство, некој глас имаш, добар глас (некој убаво пее), аааууууууу некоја личност е болна од што сака да те види, лелеееее колку сака да те види... има пари мало купче, ама одма ќе ги потрошиш, имате некоја веселба у куќа, многу луѓе ќе ви дојдат... изгледа ќе се жениш, ако не си женет :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: дај не зезај, тоа е се глупости, џабе трошење време, а и пари, не гледаат сите вака ко мене бесплатно :pos: :pos: :pos:

јас не верувам во такви работи, со другарки порано си гледавме на кафе АМА тоа беше само мајтап и тепање време, да појдам некоја да ме мафта, не фала :pos: :pos: :pos:

сите се исти :pos:

Б

Бат Елохим

Гостин
Јас верувам... на оној Босанец мислам дека е. Убаво им вика на луѓето, ако сакаат да се оженат вајтснејк да слушаат.
Не овие новиве што се трткаат ко педерчиња на мтв (MTV)
Па после не се женеле... па нема да се женат, нив газот ги чеша.. не им е до женачка. А бе гатач и пол е. :vozbud:

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Категорични не.

Повеќето са шарлатанки и само печелат пари од маката на луѓето.

:nenene::nenene::nenene::nenene:

H

HITCH

Гостин
Јас верувам... на оној Босанец мислам дека е. Убаво им вика на луѓето, ако сакаат да се оженат вајтснејк да слушаат.
Не овие новиве што се трткаат ко педерчиња на мтв (MTV)
Па после не се женеле... па нема да се женат, нив газот ги чеша.. не им е до женачка. А бе гатач и пол е. :vozbud:
Абе Милан тарот е закон! На бабата како и погоди за ланчето :pos: :pos: :pos: :pos: одма виде дека поштарот и го украл :pos:
ај сега сериозно малку
тешко на тој што има мака, па мора се да проба!

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.156
Поени од реакции
5.999
Ја му верувам на Милан Тарот. Кога ќе дојде време за женење, само ќе почнам Вајт Снејк да слушам и ќе пуштам дугачка коса и нема никаков проблем да има.

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
Прашајте ги нив дали веруваат дека 2+2=4?.
Јас се разбира дека не верувам, но колку верувале па остнале со куси ракави.Но никој и не ги гони преварантите.

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
никогаш не сум бил кај такви луѓе да ми гатаат,но имам пријател кој беше и на кој му погодија многу работи и му кажа работи кои навистина се случија..

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
никогаш не сум бил кај такви луѓе да ми гатаат,но имам пријател кој беше и на кој му погодија многу работи и му кажа работи кои навистина се случија..
Toa е затоа што ако веруваш во нештото, многу е поголема шансата да ти се случи. Дури и сам вложуваш сили и идеш кон негово остварување. Јас мислсам дека на тој принцип погодуваат.

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
Toa е затоа што ако веруваш во нештото, многу е поголема шансата да ти се случи. Дури и сам вложуваш сили и идеш кон негово остварување. Јас мислсам дека на тој принцип погодуваат.
до некаде си во право,но како му погоди работи кои само тој ги знаеше или ми кажуваше,отишла мајка му и и кажала дека син и (мојот пријател) неможе да учи,тоа беше точно,и и рекла да отиде дома и во книгата по географија да сврти на 31 страна и да го исправи листот,откако таа тоа го направи овој се 5ки во училиште..o_O

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
На другарти како што гледам му требало повод/поттик за учење.

Да речеме дека си у право, дека таа гатачката ти е видовита.
Не ми е јасно, кога можат да гледаат, зашто не погодат лото на пример?! Единствениот одговор е: неможат! Затоа што иднината не е нигде запишана, сами си ја креираме.

H

HITCH

Гостин
до некаде си во право,но како му погоди работи кои само тој ги знаеше или ми кажуваше,отишла мајка му и и кажала дека син и (мојот пријател) неможе да учи,тоа беше точно,и и рекла да отиде дома и во книгата по географија да сврти на 31 страна и да го исправи листот,откако таа тоа го направи овој се 5ки во училиште..o_O
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Не ми се верува дека го прочитав ова :pos:
Еј, поздрави го другар ти и кажи му дека не добива 5ки од тој што му кажал, туку затоа што седнал и научил, тоа е работата! Инаку на родител што друго ќе му каже, детето, скита има или нема другари, добри се или лоши, да смени друштво да седне да учи, да се смири, да не го караат. Кога ќе видиш им кажува што треба да направат откако тие ќе му кажат што проблем имаат :pos: Тоа не е гледање, тоа е лажење!

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Не ми се верува дека го прочитав ова :pos:
Еј, поздрави го другар ти и кажи му дека не добива 5ки од тој што му кажал, туку затоа што седнал и научил, тоа е работата! Инаку на родител што друго ќе му каже, детето, скита има или нема другари, добри се или лоши, да смени друштво да седне да учи, да се смири, да не го караат. Кога ќе видиш им кажува што треба да направат откако тие ќе му кажат што проблем имаат :pos: Тоа не е гледање, тоа е лажење!
ви прераскажав што ми рече он,иначе пред тоа сигурен сум дека имаше многу потешкотии со помнење на лекциите..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Тоа е исто ко Мижи Митро Тулумби пагат...

Мои школски другарки се беа договориле да избегат од тест само за да отидат да им гатат,згора на тоа беа го прашале кутриот напатен таксист кој редовно посетувал такви лажговци кај која да одат.
На мојата другарка и кажаа илјадници глупости...се скрена девојчето кога слушна.
И кажа работи од типот:

Некој ти украдел алишта од дома,некоја зла личност сака да ти наштети...во собата кај мајка ти има скриено јајце...тргнете го,лошо е тоа...
И така ред други глупости...и кога заврши со гатањето и рече:Дојдете следниот Понеделник со мајка ти,ке ви направам ланчиња за да не ве следи несрека,ке ве кошта 500 денари...види ти тоа...
И од кога и го кажа другарката тоа на мајка и овие будали ја пребараа целата соба...и нормално ништо не најдоа.

Ако е затоа и јас ке се правам гатачка,ке измислам некои работи за да земам пара.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Јок! Како може еден гаталец да и верува на конкуренцијата :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom