Дали им верувате на гатачките (гатање)?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Metono1[mkd];531699 напиша:
Дали верувате на гатачките .. кои што гледат на карти кафе па шо ти знам уште какви работи ..

Јас да си кажам дека ИЧ не вервуам .. од каде да знае таа баш па .. ама има некои кои што погодуваат .. па шознам сега. .
Тие што погодуваат, погодуваат само од очигледното(тоа што го гледаат кај тебе).Ти прави двоминутна проценка на тебе како личност и после истото ти го кажува што го видела.Таа способност не е натприродна туку се учи.Тие гатачките го злоупотребуваат тоа.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Не. Денес луѓето се помалу и помалу се искрени. Се прават за пари.

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
не верувам.само измислуваат

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Па шо знам... :toe:
Има некои стварно шо само те лажат и пари земаат, ама некои погодуваат. На пример на една моја баба и предиделе несреќа и на колку години ќе умре. И стварно така испадна :toe:

Член од
14 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
ma jok be se se toa babini pri4i...zenite nasle ovci za strizenje pa si strizat.ako ste primetile nikad ne kazuvaat detali nego se onaka opsto i povrsno pa sekako ke se pogodi nesto.so se odnese do mene uopste ne postoi ni bog ni pekol ni raj ni voodoo ni magii niti pak e realno ona gledanje na kafe,grav,konec i na sto uste nema da izmislat.nie sme si na ovoj svet i nie si odlucuvame za nasite postapki i nie si gi trpime posledicite.samo so ima nekoi koi se plasat od toa ili pak ne mozat da si gi objasnat nekoi raboti pa krevaat ramena i kenjaat kao toa bilo sudbina i deka taka bilo pisano i deka toa bilo bozja volja i taka trebalo da bide.mhm da be sigurno :)

е а кога сме кај гатачи, сте слушнале за Брацо? хрватот што беше во скопје пред 1 месец на кале се собрале сите и групно им гатал нешто да си замислат желба па од неговите зборови ќе им се остварело, еден брачед беше и вика дека оттогаш се чувствувал многу подобро и почнал повеќе да учи и многу други така викаат, инаку се плаќало 250 ден за влез
пак ќе дојдел на 11 фебруари
abe toa e moguce ali se raboti a auto sugestija.bratuced ti valjda veruva u tie stvari pa otisol i si uzvrtel u glava deka posle toa ke moze da uci i ke bide se OK.epa posle taa "seansa" toj si mislel deka problemot veke mu e resen pa potsvesta si prorabotela i ete si go sea opusten si e i kreativen i si uci :wink:. se raboti za covecka psihologija.mene na primer Брацо nema sansi da mi pomogne u nisto sto ja bi sakal bas zatoa so ne veruvam u negovite seansi i negovata "mok" so ja poseduva.znam deka tipot samo ke mi zeme 250denari i ke zjapa u mene demek pravi nesto.kaj mene toa ne pali:nenene:.aj za da bide poubedliv mozel bar da gi soslusa eden po eden a ne vaka gi zastanal pred nego i gi zjapal i ajdeeeeee izleceni ste :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:. toa e toa,ima coevkot pamet u glava pa znae so da naprai za da si zaraboti pari :wink:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Аха да верувам...На една од наша локална телевизија в уста, ко ќе и се јават, само и е документи, среќа, страв и нервоза...
Шала на страна не верувам, глупо е за мене то, начин колку пари да се заработат. И за чудо ги има еден куп такви шо верувААт

Член од
14 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
е а кога сме кај гатачи, сте слушнале за Брацо? хрватот што беше во скопје пред 1 месец на кале се собрале сите и групно им гатал нешто да си замислат желба па од неговите зборови ќе им се остварело, еден брачед беше и вика дека оттогаш се чувствувал многу подобро и почнал повеќе да учи и многу други така викаат, инаку се плаќало 250 ден за влез
пак ќе дојдел на 11 фебруари
abe toa e moguce ali se raboti a auto sugestija.bratuced ti valjda veruva u tie stvari pa otisol i si uzvrtel u glava deka posle toa ke moze da uci i ke bide se OK.epa posle taa "seansa" toj si mislel deka problemot veke mu e resen pa potsvesta si prorabotela i ete si go sea opusten si e i kreativen i si uci :wink:. se raboti za covecka psihologija.mene na primer Брацо nema sansi da mi pomogne u nisto sto ja bi sakal bas zatoa so ne veruvam u negovite seansi i negovata "mok" so ja poseduva.znam deka tipot samo ke mi zeme 250denari i ke zjapa u mene demek pravi nesto.kaj mene toa ne pali:nenene:.aj za da bide poubedliv mozel bar da gi soslusa eden po eden a ne vaka gi zastanal pred nego i gi zjapal i ajdeeeeee izleceni ste :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:. toa e toa,ima coevkot pamet u glava pa znae so da naprai za da si zaraboti pari :wink:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не знам дали да верувам ама и не би отишол.Бегај бе ќе ми каже нешто и ќе мислам долго време.Ќе ми рече ќе ти умре некој близок треба да ја ја убијам после.:nesum:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Не верувам,но кога би ми погодиле повеке работи што се така би се замислила малку:toe:

D

DeviL_32`

Гостин
На час по македонски падна муабет за МАГИЈА. Наставничката вели: Дали верувате во магија? И кој да кој не кој незнам кој се се трикови. И наставничката е како бе непостои магија гатачките што се? И јас ладнокрвно и гласно: Па гатачки што може да бидат и сите на земја...Јако беше :vozbud:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
Воопшто не верувам во такви работи. Имам другарка,која шо ојт до Битола за да и гатет :tapp: Остај шо дават пари за превоз,таму таа и земат 3000 денари. Па морат да не ти работит мозокот да ги дајш сите тие пари на некоја жена шо ќе ти кажит или дека нешто лошо ќе ти се десит или нешто многу добро. Мене се то ми е мижи да те лажам.

Kajgana Shop

На врв Bottom