Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ниеден дел од таа книга не смее да се умножува,да се чува во достапна база или да се пренесува во било кој облик или на кој било начин, електронски, механички, со фотокопирање или на некој друг начин, без претходно писмено одобрување од сопственикот на авторските права.
Утре го купувам шестиот дел на Македонски, требеше денес ама ми заврна. Осеќам ќе ја читнам за 5-6 дена, а мразам ко ќе се дешават то.
Да, шестиот дел првпат. Се уназадив, немам читано Хари Потер книга 2-3 години, не сакав да ги читам на англиски и српски.Прв пат ја читаш?![]()
Да, шестиот дел првпат. Се уназадив, немам читано Хари Потер книга 2-3 години, не сакав да ги читам на англиски и српски.
Не. Избегавам такви работи. Едино трејлерот за филмот го гледав, ама не се важит то.А немаш читано спојлери?
Не. Избегавам такви работи. Едино трејлерот за филмот го гледав, ама не се важит то.![]()
Koa ke izleze filmot u Makedonija?
sry za latinica
Утре го купувам шестиот дел на Македонски, требеше денес ама ми заврна. Осеќам ќе ја читнам за 5-6 дена, а мразам ко ќе се дешават то.
Забележав. Конечно престанале со идиотскиот превод на презимињата од кои ми се повраќаше во претходните делови. Сега Малфој си е Малфој, а не Лошоткоски.ќе ја прочиташ за 2 дена ако му ја седнеш, најдобар превод до сега.
Eдно прашање до фановите на ХП дали 5иот и 6иот дел го има во книжарниците во прилеп и каде точно и шо пари сакам да ги земам и да го прочитам 6иот дел пред да излези филмот
:salut::salut: