Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Za godisnina bi mu napraila kako romanticna vecera ili taka neso.
A i na kraj kraeva koj veli deka vecerata mora da bide doma?
Bas vcera gleam si sednale eden par u park kaj toa so e kako ezerce ama navecer nakaj 2, si zemale vino, casi, si zaplaile sveki i si legnale si se smeat i zboruvaat...Meraci mmmmmmmmm

сеуште немаме стигнато до годишнина, и немам некоја идеја па се надевам од вас ќе добијам. а за него лесно, годишнината и мојот роденден се на иста дата =)))

Јас обожавам да подарувам и да примам подароци, не би чекала годишнина за да му подарам нешто на оној што го љубам, да зготвам ручек за нас двајца со свеќи, да ја наполнам кадата со миризлива сол и со пена ... ммм ... годишнината е само повод + за да му се посвети внимание + на оној што ми е се на светот.:back:
Боже, не знаев до пред некое време колку сум романтична.

И јас сакам да подарувам и добивам подароци од личноста што ми значи ама сакам коа добивам/подарувам без причина. Многу посреќна ќе бидам ако добијам некој малечок поклон на обичен ден одколку на пример на валентин. Бидејќи со дечко ми се слагаме во тој поглед никогаш не си купуваме поклони затоа што морало (било празник,годишнина...и незнам што)

Пред некој месец коа правеме 1год од врската заборавивме и двајцата, цел ден бевме заедно, и ручек и вечера и излегување ама ете не ни текна :) Исто и пред некој ден направивме 1.5год и пак заборавивме, бевме 5 дена заедно сами надвор од мк и не славевме. Мене сите тие денови ми беа како празник така да не ми е воопшто битно, и да ни текнеше дека е годишнина немаше да правиме ништо поразлично

Убаво е кога еден пар си прославува годишнина, притоа сеќавајки се на убавите моменти поминато во изминатата година...или па години. И сметам дека е подобро кога сами си прославуваат, не мора некој да знае кога е, па честитки и бла бла. Убаво е на пример тој ден да прослават некако по некој нивен начин, пример може со некоја интересна порака напишана, книга, романтична вечера, некоја оригинална идеја :pipi:

Za godisnina mu kupiv skap parfem, a 2godisnina ne docekav :D Toj mene mi zede maicka i imase posveta. Sakam da kupuvam podaroci, ama iskreno nikoj ne vredi dotolku za da gi dobie.. mislam deka skapite podaroci se sepak za POSERIOZNI vrski, pamet vglava, ne se trosite ko ludi kako mene za nekoja si budala

Пред некој месец коа правеме 1год од врската заборавивме и двајцата, цел ден бевме заедно, и ручек и вечера и излегување ама ете не ни текна :) Исто и пред некој ден направивме 1.5год и пак заборавивме, бевме 5 дена заедно сами надвор од мк и не славевме. Мене сите тие денови ми беа како празник така да не ми е воопшто битно, и да ни текнеше дека е годишнина немаше да правиме ништо поразлично
И јас и дечко ми си ја заборавивме годишницата оваа година:icon_lol:а бевме излезени заедно вечерта и не ни текна.Дури другиот ден се сетив.
Ама ај да се вратам на темета.Поклони за годишница до сега не сме си подариле.Само лани му направив филмче со сите наши слики и нашата песна.Не ми значат многу поклоните за годишница,ама ако веќе има поклони тогаш сакам да биде некој поклон карактеристичен за нас, двата(пр.постер со наша слика,романтична вечер,и сл.),а не парфем,блуза и слични работи.

..зарем само на годишнина да му подариш или направиш нешто посебно ??
..секој ден од везата е посебен..не треба баш на еден да се сконцетрираш..ама као јубилеј(годишнина) :pos2:..хмм песна да му/и напишеш сам/а..да му/и ја прочиташ..мммм и еден бакнеж од кој после следи-засекогаш ќе те сакам-...ааааааааааа:vozbud::vozbud:

за годишнина ќе собериш 365 кондоми, ќе ги стопиш, ќе направиш гума за кола и ќе ја наречиш GoodYear:))

Досега дочекавме 4 годишнини и сите ги прославуваме на различни начини и локации, некој поклон, вечера и сабајле се будевме кај мене :wink:

..зарем само на годишнина да му подариш или направиш нешто посебно ??
..секој ден од везата е посебен..не треба баш на еден да се сконцетрираш..ама као јубилеј(годишнина) :pos2:..хмм песна да му/и напишеш сам/а..да му/и ја прочиташ..мммм и еден бакнеж од кој после следи-засекогаш ќе те сакам-...ааааааааааа:vozbud::vozbud:
Нормално, ако не го вадиш цвеќето - ќе се исуши...

Новогодишни подароци за саканите!

Па вака!
Веќе подолго време сум во диле за новогодишните подароци за саканите па ајде да ги споделиме мислењата и идеите.
Што сакате да ви подарат, што планирате да подарите? Како да го подарите? итн.....

Што знам, не планирав ништо да зеам, ама арно ме потсети :pos2:

Нешто мече такви ствари...

Па вака!
Веќе подолго време сум во диле за новогодишните подароци за саканите па ајде да ги споделиме мислењата и идеите.
Што сакате да ви подарат, што планирате да подарите? Како да го подарите? итн.....

Секогаш сум уживала во подарување и примање подароци, знак на внимание и љубов кој што знае да ти го направи денот. :)
Оваа година, Сањушка, Вика, Тамара и нормално дечко ми.Веројатно, ќе им подарувам книги и мали слатки ангели (ангели никогаш доста) и ќе ги пакувам со најголемото задоволство на светот.

Што се однесува до она што треба да го добијам, бидејќи ме познаваат, знаат дека се ќе ме направи среќна, добро, скоро се, се додека не знам што е, изненадувањето ми е најбитниот дел од подарокот. :)

Што се однесува до она што треба да го добијам, бидејќи ме познаваат, знаат дека се ќе ме направи среќна, добро, скоро се, се додека не знам што е, изненадувањето ми е најбитниот дел од подарокот. :)

happy_baby_picture1.jpg

Не сите изненадувања се добри :pos2::pos2:

Се разбира во соодветната животна доба :)

Иначе, дајте идеа што да зеам? Нешто да има врска со цвеќиња. Ок ружи, нешто да биде искомбинирано со подарокот. Порано имаше едни стаклени ружи, долго време неам видено.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom