ATP тенис - општа дискусија

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Добар тенис, Мареј заслужено си победи во Торонто.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Нема што, подлогава одлично му одговара на Мареј, повторно е голем фаворит и за US Open.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Мене искрено да ви кажам не ми се свиѓа како тенисер Надал. Мило ми е ради годините што победи ама како тенисер не ме воодушеви.

Кога јас би бил тенисер би бил нешто слично како него. Недостаток на квалитет би надополнувал со борбеност :D Самиот факт што негов најголем квалитет во играта е да ги стига сите топки доволно говори дека е ограничен тенисер. Сервис слаб, јас не видов ни еден ритрн да направи. Два брејка направи со еден додир на топчето. Не викам дека некој му е крив на аргентинецот, него само сакам да истакнам зашто не ми се свиѓа како тенисер. За замја се покажа добар, ама ова е само еден јак турнир.. и мислам дека нема преиспозиции да биде број 1 на АТП. Тешко дека само од земјени терени ќе собере бодови за број 1. Не ми се свиѓа тоа што многу ретко напаѓа. Не ви личи малку на зајче во лицето? :D
haha se iznasmeav dur gi citav ovie postoj stari 5 godini... neli Nadal nikogas nema da ima predizpozicii za da bide no1 ? xD

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Еве го Надал со титулата на Ус Опен и конечно обединување на сите титули на гренд слемовите. Сега е стварно дел од најголемите на сите времиња. Браво за Надал и секоја чест.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Thailand Open, нема многу фаци од топ 10, турнир од 250. Игра Надал, а се враќа и Дел Потро.

Мalaysian Open, побитни фаци што ќе играат, Давиденко, Содерлинг, Ферер. Исто така од 250.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Еве нешто за сите фанови на Федерер и Надал :)

[video]http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=4034[/video]

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Океу ондак..Чекаме да почне Шангај па да гледаме добар тенис и прво место на Федерер :) ..поздрав до тогаш...

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Ќе му треба доста време за да се врати на тоа што беше. :P
Исто и Вердаско е во лоша форма, губи од противници што не би требало да се голем залак. Денеска е поразен од Колшрајбер.

Kajgana Shop

На врв Bottom