Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
I kada se izgubi, i
kada Rasic promasi, i sada te Partizane znaj jos vise volim
jaaaaaa... I neka cigani crknu svi, jer mi smo dokazali, da nismo
picke kao doticni"... I ajmo opet: "I mogu da nam se sagnu svi, iako
nisi u Evropi prvi ti, ponosni smo sada mi, CRNO-BEEEELIIIII!!!

П.С Утре ја е*еме Цска :helou:

I kada se izgubi, i
kada Rasic promasi, i sada te Partizane znaj jos vise volim
jaaaaaa... I neka cigani crknu svi, jer mi smo dokazali, da nismo
picke kao doticni"... I ajmo opet: "I mogu da nam se sagnu svi, iako
nisi u Evropi prvi ti, ponosni smo sada mi, CRNO-BEEEELIIIII!!!

П.С Утре ја е*еме Цска :helou:
ќе ја даваат ли на А1?

Очекувам вечер игра како со Олимпијакос,па што биде нека биде!!!

Со овие 2 утакмици против олимпијакос и ЦСКА се виде дека КК Партизаан може да се носи со сите Европски екипи. Да имавме срека во петокот денеска ке дадевме многу подостоен отпор против Барса ако не финалето ке беше понеизвесно можеби со егал завршница. И вака срцето ми е полно момците одиграа одлично а изјавата на докторот на кошарката Дуле во превод Ке бидеме уште појаки ме охрабри. Дуле 009

Со овие 2 утакмици против олимпијакос и ЦСКА се виде дека КК Партизаан може да се носи со сите Европски екипи. Да имавме срека во петокот денеска ке дадевме многу подостоен отпор против Барса ако не финалето ке беше понеизвесно можеби со егал завршница. И вака срцето ми е полно момците одиграа одлично а изјавата на докторот на кошарката Дуле во превод Ке бидеме уште појаки ме охрабри. Дуле 009

Со овие дв еуткамици се докажа дека откако постои кладилница ќе има нерешени и во кошарка само таа да испадне во добивка.

ЦСКА е за 3 класи појака од партизан и водеше 11 разлика ама големи пари се вртат и затоа ќе биде нула во кошарка што се случува еднаш во 10 години на фајнал 4.

Секоја Чест Момци, Главата Горе и се надевам дека ГРОБАРИ ќе организираат пречек како што доликува за 4-то Пласираниот тим во Европа... Зад нас останаа екипи како Панатинаикос, Макаби, Реал Мадрид, Ефес Пилсен, Уникаха, Тау Керамика... а рамо до рамо бевме против Олимпијакос кој има десет пати поголем буџет од тој на Партизан, бевме близу и до победа против ЦСКА... Но, ЈБГ, спортот е таков, некогаш ќе те послужи среќа, некогаш нема :toe:

Следната сезона Идеме уште подобро, однсоно ФИНАЛЕ :helou:

ПАРТИЗАНЕ ЈЕДИНИ, МИ ЗА ТЕБЕ ЖИВИМО, САМО ТЕБЕ ВОЛИМО, И ТЕБИ СЕ ДИВИМО. А КАД ДОЏУ НЕВОЉЕ, И КАД ДОЏЕ ТУГА, УВЕК ЧЕ ТЕ ВОЉЕТИ, ГРОБАРИ СА ЈУГА !!!

--- надополнето ---

Со овие дв еуткамици се докажа дека откако постои кладилница ќе има нерешени и во кошарка само таа да испадне во добивка.

ЦСКА е за 3 класи појака од партизан и водеше 11 разлика ама големи пари се вртат и затоа ќе биде нула во кошарка што се случува еднаш во 10 години на фајнал 4.

Не пропуштајте да го гледате цртаниот филм "Невозможниот ZOTE и неговите смешни постови" :helou:

Значи воопшто немавме среќа на овој final 4. На два пати 2 секунди не делеа од победа. Сепак покажавме како се игра за тимот и дека не случајно стигнавме до тука. Секоја чест за Дуле Вујошевиќ кој уште еднаш покажа е најдобар тренер. Ниту една екипа не може да го добие лесно Партизан. Нашите играчи покажаа дека и со многу помал буџет може да им се парира на европските гиганти. Секоја чест момци!!!

Cestitki se na se dobra sezona.

Тоа е немаме среќа и двата натпревари ги изгубивме после продолжение.Но покажавме дека можеме да се носиме со секоја екипа.Ова е голем успех.Хвала вам :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom