Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Охоооооооо хвала Барсо.Браво и за Партизан и одиме во осминафиналеее !![]()

Јас ја гледав ја имав 2 ка,во 4/4 им направија 12-26 и тепаа 3 разликаЗначи кој натпревар паднал во Атина. Барса на крајот успеа да им ја сврти и на Партизан да му заврши огромна работа. Еве ни шанса да ги победиме во Пионир сега кога веќе немаат шанса за понатаму.

zna4i ako marisu pobedi dvete a nie ako gi tepame pao mozime pak da ne odime ponatamu????a barca sigurno odi????

со која се отвара вратата за влез во топ 8. Маруси тешко да победи до крај 2 утакмици а ние реално е да го победиме Пао дома кој сепак ке треба многу труд и напор бидејки иако ги изгубија сите шанси играат стално на победа.Сепак сметам дека по сите досегашни игри заслуживме повеке него од заслужено да одиме понатаму. Дуле 009Од многу возбуда и сум згрешил :helou:Мислиш 1/4 финале :wink: Не верувам Маруси дома да ја победи Барса и да го победи Пао... така да со победа дома над Пао следната Недела идеме во 1/4- финалетооо
http://www.sportske.net/vest/kosarka/crno-beli-na-korak-do-sna-partizan-marusi-79-76-15932.html![]()