Фан клуб: Партизан!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Честито победа,заслужена....Иначе има и 1 правило,а тоа е дека ако топката е над обрачот тогаш играчот може да ја земе и се рачуна како скок :tv:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
posle istekot na vremeto igracot ne smee da vlijae na topkata ako taa e upatena kon kosot.Setete se sto napravi Simic lani vo finaleto so Feni.Sinoka sudiite gledaa dali igracot ja udri topkata pred istekot na vremeto (mislam deka bese isteceno) pa donesoa solomonska odluka deka basketot nemase da vleze vo kosot.Sportski Partizan e pobednik,ama Barsa vlozila zalba pa ne e za cudo i da se preregistira.I sutot na Prekovic ne odese vo kosot,ama Simic ja zavrsi rabotata.Sepak,Partizan e pobednik

ne znam zosto nikoj ne reagira ,ama skoro sto posto sum ubeden deka nigerot Mikel pred da sutne napravi cekori

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
posle istekot na vremeto igracot ne smee da vlijae na topkata ako taa e upatena kon kosot.Setete se sto napravi Simic lani vo finaleto so Feni.Sinoka sudiite gledaa dali igracot ja udri topkata pred istekot na vremeto (mislam deka bese isteceno) pa donesoa solomonska odluka deka basketot nemase da vleze vo kosot.Sportski Partizan e pobednik,ama Barsa vlozila zalba pa ne e za cudo i da se preregistira.I sutot na Prekovic ne odese vo kosot,ama Simic ja zavrsi rabotata.Sepak,Partizan e pobednik

ne znam zosto nikoj ne reagira ,ama skoro sto posto sum ubeden deka nigerot Mikel pred da sutne napravi cekori
Паметен,шутот на Прековиќ и самиот Симиќ кажа дека ќе било кош....А и + тоа тој играше со топката додека беше у паѓачка насока :smir: а ова веќе беше излезена

Г

Грејвдигер

Гостин

Тоа што го зимаш ти примерот со Фени е во текот на играта и топката паѓаше кон обрачот и ушкото ја има фатено топката, тогаш се важи кош без сомнение. Али овде се вртат две прашања... дали топката беше веќе излезена од обрачот (од тоа што го гледав ја беше веќе вон обрачот кога ја фати топката) и дали играл со топката пред или по истекот на времето... Али како и да е, ја сметам дека треба да си остане како што е... Топката идеше вон обрачот, времето дали беше истечено незнам, али сепак не паѓаше кон обрачот така да нема да има баш никаква логика ако им важат поен на Барса...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Маруси го победи Панатинајкос !
ХВАЛА ВААААААМ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Маруси го тепаше Панатинаикос,мислам дека овој резултат иде во наш прилог :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Уште еден доказ дека Маруси се зезната екипа и треба да се пазиме од нив,но верувам во Дуле и неговата екипа,па би требало да ги тепаме и на двете утакмици.
Штом вчера Барса падна,со Маруси полесно ке биде.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
okej,primerot so Usko ne e bas namesto,ama taa e sustinata,ne smee da se igra so basketot posle istekot na vremeto a basketot e se uste vo igra,odnosno da vleze vo kosot,pa makar i tapkal na obracot 30 sekundi.Smokey,respect malce,ne pametuvaj

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
okej,primerot so Usko ne e bas namesto,ama taa e sustinata,ne smee da se igra so basketot posle istekot na vremeto a basketot e se uste vo igra,odnosno da vleze vo kosot,pa makar i tapkal na obracot 30 sekundi.Smokey,respect malce,ne pametuvaj

Топката евидентно идеше надвор од обрач па затоа и се донесе таква (исправна) одлука.

Седиштето на Евролига се наоѓа во Барселона па оттука и нејзиното влијание е доста големо. Ќе видиме дали ќе се смени нешто иако мислам дека се си е регуларно и дека нема потреба од преигрување или у најлош случај доделување на победата на Барселона.

F

FuckYouAll

Гостин
:bravo: За вчерашната утакмица не верував дека Партизан може да ја победи на Барселона ама ето и то дочекав да го видам :bravo::bravo::bravo:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Распоред На Наредни Натпревари во Евролига:

11 Февруари: Маруси - ПАРТИЗАН

25 Февруари: ПАРТИЗАН - Маруси

04 Март: ПАРТИЗАН - Панатинаикос