Фан клуб: Партизан!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Партизан-Цибона 69-56 значи остануваме на 1 пораз,Јадранска лига пак ќе си ја лапнемем,само дај да се пројде група,треба победа над 5 разлика против Паниониос или победа на гости со Армани или Цска(нема шанси)
:salut:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Партизан-Цибона 69-56 значи остануваме на 1 пораз,Јадранска лига пак ќе си ја лапнемем,само дај да се пројде група,треба победа над 5 разлика против Паниониос или победа на гости со Армани или Цска(нема шанси)
:salut:

Abe dobro Ustasite si gi tepame kaj stigneme......Panionios sigurno go tepame nad 5,Armani Jins ne se kojznae koja ekipa i uste ne mi e jasno kako ja pobedile CSKA i ako ne se lazam samo taa pobeda im e.......a za CSKA mislam deka nema sansi ali da ne bideme pesimisti

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Abe dobro Ustasite si gi tepame kaj stigneme......Panionios sigurno go tepame nad 5,Armani Jins ne se kojznae koja ekipa i uste ne mi e jasno kako ja pobedile CSKA i ako ne se lazam samo taa pobeda im e.......a za CSKA mislam deka nema sansi ali da ne bideme pesimisti
kakva pobeda na partizan prekrasno odigraa

Mr.Tasev

Расад за лопате
Член од
30 ноември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
76
partizan se pi4ki be samo delije:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::drk::drk::drk:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
На хтв 2 ја даваа таму да не ја глеаше пупоне?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Таму ја глеал сигурно...Ја глеав малце од утакмицата пошо мислев дека се игра у сабота ...Трипковиќ е у животна форма, у минатото коло со Реал растур напраи, влезе у петорка на колото а вчера со Цибона покажа дека малце му треба за да експлодира...Сеа следуваат уште неколку утакмици од првиот дел па после мислам дека ќе има пауза ...

http://www.blic.rs/sport.php?id=70141

Мало потсетување е ова за еден од играчите кој играше за Партизан во средината на 90-тите...Харис Бркиќ ,РИП уште еднаш....После 8 години уште не се знае од кого е убиен а веројатно никогаш нема ни да се дознае... Дел од онаа генерација со Видачиќ,Радошевиќ,Дробњак,Томашевиќ,Котуровиќ,Чубрило,Бериќ,Варда кои стигнаа и до Ф4 во 1998 година...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
red ti pa znaes oni se od belgrad a ti ja znaes samo marakana tamu e logorot na partizan :drk::drk::drk::drk:

Ooooooo Arhangel4eeeeee ne ti e lesno bratce....nema veze ja nemozam da se zamaram i da ti postiram na tvojte glupi postovi...oti gledam deka nemas blage veze od Partizan i Zvezda ajde :drk::drk::drk:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Moze li rezultatot AJ Milano-Partizan...vidov deka gubevme 17 ama na krajot nemozev da vidam kolku zavrsi :jaj:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
73:59 (26:16, 15:18, 16:6, 16:19)

Најслаба утакмица на Партизан оваа година во Евролига и тоа против противник против кого се надеваа на победа пошто не се ништо посебно...Многу досадна утакмица, не можеа да развијат игра пошо добро беа чувани Трипковиќ и Величковиќ а Тепиќ иако даде 19 коша пак не можеше сам да игра...Лазме исто така не беше на досегашното ниво и сеа сами си ја усложнија ситуацијата за пласман у Топ16...Реал изненадувачки победи во Москва и се зацврсти на второто место а додека за другите 2 места ќе се борат сите екипи ...Многу зависи од утрешниот меч меѓу Паниониос и Ефес....

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Armani Milano - Partizan 73-59

edit: не приметив дека марко мзт постирал пред мене...сори

Kajgana Shop

На врв Bottom