Ece
*Sunshine*
- Член од
- 7 јули 2006
- Мислења
- 2.567
- Поени од реакции
- 47
Хаха, па ти само што си стигнала, веднаш на форум.Јас амо што стигнав пред еден саат..Фликс немој афери да вадиш!!!:pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, па ти само што си стигнала, веднаш на форум.Јас амо што стигнав пред еден саат..Фликс немој афери да вадиш!!!:pos2:
Охоооо додека извадиш лична карта...Ќе ти ја ќарат побрзај!Чекам вода да ми се стопли да се бањам па седнав на пц
Не мораш, де. Ако се сожалам, може ќе ти простам две години.хехе ... чек пеер да извадам лична карта па тогаш ќе се видам со еце :helou:
Ауу, ама си бил скромен... :nesvest:ако де ... ако таа е среќна и јас сум среќен :helou:
ОООООО колку романтично! еце фаќај го додека има вакви гледаш ли ма колку се грижи за тебе :nesvest:ако де ... ако таа е среќна и јас сум среќен :helou:
Ауу, ама си бил скромен... :nesvest:
Туку ај ве молам за мене едно кафенце...
ОООООО колку романтично! еце фаќај го додека има вакви гледаш ли ма колку се грижи за тебе :nesvest:
кај да најдам јас таков?!
длабоко се извинувам, тоа беше само поддршка..него ај сакајте се вие јас се гасам може ќе седнам покасно :smir:немој , ме срамиш :kesa:
Благодарам...такви се вистинските другари :smir:
еве и кафе ...
![]()
длабоко се извинувам, тоа беше само поддршка..него ај сакајте се вие јас се гасам може ќе седнам покасно :smir:
Земи го Фокси, не ме сака тој мене. :nesum:ОООООО колку романтично! еце фаќај го додека има вакви гледаш ли ма колку се грижи за тебе :nesvest:
кај да најдам јас таков?!
Седи, ма. Не ме оставај сама со тигарот, страв ми е да не ме изеде. :ija:длабоко се извинувам, тоа беше само поддршка..него ај сакајте се вие јас се гасам може ќе седнам покасно :smir:
Земи го Фокси, не ме сака тој мене. :nesum:
Седи, ма. Не ме оставај сама со тигарот, страв ми е да не ме изеде. :ija:
Зар толку брзо ти се стопли водата? :icon_roll
Не бе, каква продажба. На продажба купувачот те бира тебе, а ова е обратно. Ти можеш да бираш било која од нас две.на продажба ме ставивте а ?:helou: