F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
ОООООООО матурантка..ај честито..се надевам не си ја трескаш глаата што ќе носиш и не се пренемагаш колку ќе ти кошта фустанот...не за друго една вечер е и не е ништо толку да паднеш на гз..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да знаеш дека ќе правам.не зборам за тебе ... зборам за институции ... ти што сакаш прај
Фала, фала.ОООООООО матурантка..ај честито..се надевам не си ја трескаш глаата што ќе носиш и не се пренемагаш колку ќе ти кошта фустанот...не за друго една вечер е и не е ништо толку да паднеш на гз..
Е такви информации давам по приватна порака или на MSN. :baeh:
Е паметно си слушнал.паметно паметно ... во последно време слушам многу сериски убијци имало по интернетов ... само чекаат да им кажеш каде учиш, ти доаѓаат и со пиштолот во глава бенг бенг !
еххх..кафето не го допив бе...ама арно викаш сабајле кој ќе стане..ај и јас уште малку одам вкревет..САМА!!!Е паметно си слушнал.
Ај сега јас морам да одам, сабајле рано треба да станам. Пријатно дечки, се гледаме утре. :salut:
еј знаеш што...ми се допаѓа потписот..многу ги сакам милан (зараза од дечко ми) во последно време неам утакмица пропуштено..иако не сакам многу многу фудбал да не речам ич.ако ништо друго плакнам очичаооо и пази се , на секој агол има убијци , никако да не си им кажала каде учиш и другарките ќе ти ги убијат :ija::ija:
еј знаеш што...ми се допаѓа потписот..многу ги сакам милан (зараза од дечко ми) во последно време неам утакмица пропуштено..иако не сакам многу многу фудбал да не речам ич.ако ништо друго плакнам очи![]()
не ни сакав да започнам муабет.долго време ми паѓа потписот твој у очи.нема везе нема другпат да се осмелам да ти речам нешто чим си толку непријателски настроенеј знаеш што ... штета ти отиде еце оти јас ич не сум по муабетот :nesum::nesum:
не ни сакав да започнам муабет.долго време ми паѓа потписот твој у очи.нема везе нема другпат да се осмелам да ти речам нешто чим си толку непријателски настроен![]()
да сакаше да разврземе муабет ќе ти одговорев и објаснев..пошто нејќеш неможам со сила да те терам.:smir:тој што е молчелив е и непријателски настроен според тебе ?:raz:
да сакаше да разврземе муабет ќе ти одговорев и објаснев..пошто нејќеш неможам со сила да те терам.:smir: