Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва се запознав со Бушав :) Бевме у кафана...И ме уби со бесни вицови :)...дури онака таман ја да му кажам некој он веќе го знаеше...вицоман!
Пријатен дечко за дружба :)

Денес ги запознав: Шорти, Дон Јас, Крејзи ин Лав, Мац)), Раперче, Статус Кво, Млад Мен, Гладиус и уште многу многу други на кои за жал не им ги запамтив никовите. Тоа е луѓе, многу бевте. :)
Р.Ѕ. Саладин. :) (у право си друже, многу брзо зборам :))

(иначе ме мрзи да пишувам за сите одделно што мислам бидејќи се многу а и сите ми оставија позитивен впечаток. :))

Океј јас заборавив да ја споменам Псај која само ја видов, но за жал не успеав да свртам некој муабет со нејзе околу искуството со трансот. :) Ај наредна прилика. :)

Ајде еве римајндерот се упали: Дарк Кинг. :)

Денешниот ден донесе нови личности...На собиранката во Бариста запознав едно туце... Па вака:
Foxy Butterfly - хах ми остави впечаток на истата онаа девојка што ја гледам на форумот:)
Viktor mak - Брзина на кажани зборови во минута - надпросечно (сепак Вирус го држи светскиот рекорд)
Параноик - бев сигурен дека ја знаев од порано, мал флешбек па се вратив во септемвриската собиранка каде прв пат те видов.
Армин06 - ај ветувам дека нема да те банирам од групата Романтичари (Joke)
Егзотик - Си викам овој ми е некаде познат (види под *Параноик)
Бидиков - иако го видов прошлата собиранка сеа доста муабети се изнаслушав од него.
Раперче - Никот го оправдува.
Другите горе-доле ги знам. И гарант некој испуштив.
Едит: знарв дека испуштив а тоа е Јован - добар си е човекот цело време закачки прави... Баш онака како што те замишљав.

Океј...
На денешната собиранка, и покрај 30 души, јас речиси со сите се знаев...
Сепак:
StatusQuo: 10 на Свеж! :pos:
Рилепс: на сите слики го има! :vozbud:
DonJas: Интересно детенце, иако меѓу првите си отиде...
The Vampire - Симпатично девојче
Саладин - човекот не можеше да пристапи до камерата од нас...:kesa:
Битно се изнасликавме во вецето бе...:)

Ајмо јас.

Saladin-Прво во очи ми падна интересниот стил што го има.И да се знаеме од собиранката од Ало Ало, само што не се запознавме формално:)И извини што ти го измалтретиравме апаратот:)
^^^магде^^^-Има многу убава коса:)
Psy-не зборував со неа, бевме цело време на различни места.
R3lapse-интересен човек, цело време се смеевме:)
The Vampire-Симпатично девојче, ама за жал и со неа не зборував многу.
Dark King-Интересен тип, немам некој посебен заклучок за него.

Друг некој имаше?Ако има, нека ми извини.И вчера се запознав со Пуци, исто така.

WTF запознав милион луѓе и сигурно ке пропуштам многу.

Не правев некој муабет со сите али запамтив по ник неколку - Екзотик, Раперче, Шорти, Млад ман, Гладиус, ДонЈас, Статус Кво, Ссстолица, Рилепс, Виктор Мак, Бидиков, Крејзи ин лав, Биг Кис, Бебуш, Натурал грл, Маарко...

Сори ако заборавив некого...

Цел куп денес:
Крејзи ин лав , СтатусКво, Рилепс, Дарк Кинг, биг кис, раперче, шорти, фокси батрфлај, Мац)), натурал-грл, ссс столица, армин06, тониИнтер, млад_ман, бидиков,псај,јован,раперче,емма...
и секако многу ми е криво што не успеав да се запознаам со саладин...ајде следен пат

Денес ги запознав: Шорти, Дон Јас, Крејзи ин Лав, Мац)), Раперче, Статус Кво, Млад Мен, Гладиус и уште многу многу други на кои за жал не им ги запамтив никовите. Тоа е луѓе, многу бевте. :)
Р.Ѕ. Саладин. :) (у право си друже, многу брзо зборам :))

(иначе ме мрзи да пишувам за сите одделно што мислам бидејќи се многу а и сите ми оставија позитивен впечаток. :))

Океј јас заборавив да ја споменам Псај која само ја видов, но за жал не успеав да свртам некој муабет со нејзе околу искуството со трансот. :) Ај наредна прилика. :)

Ајде еве римајндерот се упали: Дарк Кинг. :)

Не можам да правам едит веќе па мора да пишувам ново мислење.
Ја заборавив Емма. :)
Океј еве и Натурал Грл да ја споменам. :)

Цел куп денес:
Крејзи ин лав , СтатусКво, Рилепс, Дарк Кинг, биг кис, раперче, шорти, фокси батрфлај, Мац)), натурал-грл, ссс столица, армин06, тониИнтер, млад_ман, бидиков,псај,јован,раперче...
и секако многу ми е криво што не успеав да се запознаам со саладин...ајде следен пат
Си бил тука???? аххх следен пат како што рече Бидик зимам nametag. Ај се гледаме на мегасобирката кога ќе биде:)

Ја заборавив Emma.Знам дека не се викаш така:)

ДонЈас - ептен кул типче,штета што порано отиде:).
Рилепс - смешки е детево,иако и не напраивме нешто муабет:).
Дарк Кинг - уопште не те замислував таков:),но како и да е,позитивен впечаток ми остави:pos:
Статус Кво - мислам те упознав тебе на официјалната собиранка,но ете,не ни пречеше пак да се упознаеме:pos:

осеќам забораив некого,цитирајте ме ако е така:kesa:

Драги, мили, почитувани итн. мои кајгаџии:pos2: Денес ми беше првата собиранка, и иако кратко останав, сепак супер си поминав! Мнооооогу ми е мило шо ве запознав сите, иако сеа да ме прашате врска неам кој кој беше, ок ве памтам али онака горе доле.:toe: Као и да е, сите сте исклучителни , секој со своја приказна, и секој посебен на свој начин шо мнооогу ми се свиѓаше! Жал ми е шо не успеав со сите да напраам муабет....ама за се има нареден пат:wink:
До viktor mаk: И мене ми е жал шо не споделивме мислења така лично за trance-от ама ај следниот пат...или у сабота на саем ако одиш:wink:

Епа то е се од мене, ГИГАНТСКИ поздрав до сите :pos2::pos2::pos2::pos2:

ПСАЈ:smir:

Ај ја да не пропуштам некој па да има љутиш да сите што беа денес во бариста или ги упознав или ги знаев многу лудаци сме, а да и модерни сме особено Јован кој рече 1800 пати или 2800 пати работел :pos: А да и малце оф топик за параноик нешто ми се поткашлува :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom