хард диск ми треба до 80 гб.Што дел ќе ти треба, имам и јас нешто да ти понудам.
пиши на mmanailov@gmail.comхард диск ми треба до 80 гб.
или пиши што имаш,понуди
++DarkAngel++ - создравје да го користи...Продавам сони 2ка, чипувано пред 2 недели, 1 оригинален џоистик, имат и волан (за пц/сони)... окулу 4000, ке се договориме ПП или МСН
Контролерот е користен 14 месеци и е скоро нов, сочуван исто како и ресиверот кој можете да го поврзете со компјутер. Со нив давам гратис оригинална игра Company of Heroes: Opposing Fronts со онлајн опции.Продавам:
Xbox 360 Wireless Controller + Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
цена: 3000 ден.
Logitech G9 Laser Gaming Mouse
цена: 3000 ден.
geforce 9500 GT 1gb ddr2, 128bit. - 1800 denari 071-993110@ Punkbooster
Barat graficka za kompjuterot bidejki mu crkna pa daj kazejte koj imat stara i kulku pari.
Уф да го немав купено Logitech Chillstream-от, ќе ти го земев ова...Најдобар гејмпад за игри е, дефинитивно.Контролерот е користен 14 месеци и е скоро нов, сочуван исто како и ресиверот кој можете да го поврзете со компјутер. Со нив давам гратис оригинална игра Company of Heroes: Opposing Fronts со онлајн опции.
Мислам дека било кој оригинален X360 контролер може да работи на PC без никаква мака.П.с. Да не знаеш дали може обичен (жичан) контролер некако да се конвертира за на PC?
Ако најдеш жичан контролер во Скопје подобро земи го тој зашто има open source drivers за него. Mикрософт ги третира бамперите како Z оска што е ок за игрици со возење (колку стискаш на бамперот толку даваш гас) ама не за игрици на кои треба двата бампери да ги стиснеш заедно.Уф да го немав купено Logitech Chillstream-от, ќе ти го земев ова...Најдобар гејмпад за игри е, дефинитивно.
Се надевам ќе најдеш некој заинтересиран.
П.с. Да не знаеш дали може обичен (жичан) контролер некако да се конвертира за на PC?
Mногу ме бендисвит глејмерскиот маус ама многу ти е скап бе бате џабе ако го даваш за 2000денари го земам?! Или ако сакаш без играКонтролерот е користен 14 месеци и е скоро нов, сочуван исто како и ресиверот кој можете да го поврзете со компјутер. Со нив давам гратис оригинална игра Company of Heroes: Opposing Fronts со онлајн опции.
Маусот е користен 6 месеци и е уште под гаранција. Со него исто давам оригинална игра Company of Heroes со онлајн опции.
Q9400 2,660 GHz FSB1333 6MB L2 45nm Socket 775 BOX 8.500 denari nov neotpakuvanKupuvam Core 2 Quad, so soodvetna maticna, ili i5 i7, bilo da se novi ili polovni, ponudete!!!