Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
еј незнам каде да го постирам тоа ама ... ајде ако не е за овде нека биде префрлено во канта ... (но прво да ми одговори некој колку ќе ме чини следниот список на работи):

Ми требат 3 транзистори BC 547
4 диоди(насочувачки)
2 калеми со по 15 намотки од 0.6 cul ->*незнам како да го преведам од хрватски на македонски* намотени на жица од 4 милиметри дебелина
и 2 отпорника (1 од 560 оми а другиот од Р 220 - 1.5 Кило ом )

ми треба цена од нив ... доколку има некоја веб страница *македонска* за вакви работи пратете ми по пп или на профил ...
Фала однапред :salut:

Си ѕирнал по продавнициве за електроника за деловиве? Логинг во Беверли би требало да имаат по нешто од списоков.

Чисто од радозналост, што ке правиш?:pipi:

Си ѕирнал по продавнициве за електроника за деловиве? Логинг во Беверли би требало да имаат по нешто од списоков.

Чисто од радозналост, што ке правиш?:pipi:

Абе во струмица има само еден што продава вакви работи и тоа е многу скапо ...

П.С Ќе правам Буба прислушувач :) доколку ти треба шема нешто пиши ми по пп :) :salut:

П.С Ќе правам Буба прислушувач :) доколку ти треба шема нешто пиши ми по пп :) :salut:
дај прати ја на мене да видам шо чудо е:vozbud::vozbud:

Aj i mene na pp prati mi ja semata

asrock 865 intel cipset
2,8 intel
768 ddr 400 ram
2 x 80 giga maxtor
G-force agp 7300 512 ram

120 evra

p.s

Plocata i grafickata se stari 1 godina , napojuvanjeto e smenato perd eden mesec

asrock 865 intel cipset
2,8 intel
768 ddr 400 ram
2 x 80 giga maxtor
G-force agp 7300 512 ram

120 evra

p.s

Plocata i grafickata se stari 1 godina , napojuvanjeto e smenato perd eden mesec

Дали можи да се купи само графичката или хард дискот ?

Продавам процесор Intel celeron D 2.8 Mhz lga 775 за 900 ден а со кулер за 1100 и графичка GeForce6200 со 256 ram за 900 денари
графичка Nforce 4 so 64 mb ram за 300 денари
Ram memory ddr2 533 Mhz за 300 денари рамот има 3 години гаранција Apacer e

Продавам процесор Intel celeron D 2.8 Mhz lga 775 за 900 ден а со кулер за 1100 и графичка GeForce6200 со 256 ram за 900 денари
графичка Nforce 4 so 64 mb ram за 300 денари
Ram memory ddr2 533 Mhz за 300 денари рамот има 3 години гаранција Apacer e

Ај малце повеќе инфо ако може за GeForce 6200.....
Може и слика.....

KADE MOZE DA NAJDAM RAM MEMORY DDR I OD 512 ILI 1024.BRZ ODGOVOR

A NE E LOSO DA A ZAMENAM VAA MOJTA GRAFICKA OD RADEON 9200 OD 128MB,DOSTA I E.PONUDI CEKAM ZA POJAKI NAJMALCE 256MB,I KOLKU CINI

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom