Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа сеа ќе видам како стојам со парите ја ако имам би одел на последната верзија од Палит 235 евра заради HDMI-то да можам после и со новиот телевизор да ја поврзам...
Или и другиве имаат HDMI?
Фала на одговор, сега нема шанси да ја земам. Иако претпоставувам што бил проблемот...
На глупо прашање глуп одговоро. И сакв да ја сменам за 8800GTS 512, али не ми се даваат пари така да не. Мac другар ми (со кој заедно ги земавме) исто ја продава, исто 200е, и не се будали да купуваш со HDMI, јас си земав DVI-HDMI кабел и ја пичев на LCD TV на 1080i (толку ми иде ТВ-то).
Размисли
Абе таа е иста ко мојата Inno3d 8800GT 512mb 256 битна.http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt.htm оваа е.
Ок работи, како мојата,абе исто се земени, ич не се аргатени (испити и ја и он) и тоа е тоа. Он сака 8800GTS 512, ја уште се мислам,али сеа парите ќе ми бидат за друго (за друг комп. дел. Aако си заинтересиран пиши ми пм, па ќе напраиме нешто.
ajde kupuvam pen tablet od bilo koja firma ne mora vacom dal i nekoj ima ili znae nekogo kogo ima a prodava
pozz
Asus EN8800GT - 250e
Asus HD3850 - накај 200.
Друго постаро не ти нудам (како 8600GTS на пр)
Ама после Нова Година.
skup si manbez ljutenje :smir: