Ги баталувам цигарите!

R

RAYTHEON23

Гостин
абе мене катран и никотин не ми се проблем...туку има и цијановодород троа..

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Сите викаат немој нагло да ги откажуваш цигарите
јас спротивното од тоа - неможам да пушам денес 1 кутија утре пола, задутре 5 цигари и сл...тоа неможам да го издржам.

Кога ке решам од денес непушам и непушам и готово...Непушев 6 месеци и заборавив како изгледа цигара ама за нова година се прелажав 1 цигара уште 1 итн и пак пропушив:pos2:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ја денеска си купив Rodeo од новите со двоен филтер и уште ваа кутија ја пушам и од утре више не пушам :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
Од денес и јас. Прееска само еден пикавец од вчера испушив до крај.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Овака роденденски донесов одлука, која е на некој начин и подарок кон самата себе...Фала, чао, пријатно цигари.:back:
Со години си праевме друштво, али стварно не ми користите. Па-па:helou:

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
Дај кажите начиннннннннн ?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
реков НЕ пред месец и пол........добро ми оди,се трудам да спортувам што повеќе,а на цигара не ни помислувам.....единствено ко ќе пуши некој од друштвото ми претставува мал проблем...
битно е да си најдиш занимација што би ја правел со кеиф,кај мене така успева

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Веќе трет ден сум без нив.

Фаќаат кризи, али се издржуе. Најтешкиот дел ми е тоа што се плашам дека може да наптепам килажа, па си ускратувам и на јадење.

Битно, само воља, и цигари се оставаат, не е проблем.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.538
Поени од реакции
5.525
Од утре и ја ги баталувам, ветив...
Ќе си продолжам со трава ;))

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ма какво баталуење бе, знам дека се штетни и дека ми го ебат здравјето, ама толку уживам у нив што никогаш не би се откажала. Дури мислам дека ќе си умрам со цигара во рака :icon_lol:
Штетни-нештетни (а секако не се до тоооолку штетни како што се прикажуваат во антипушачките пропаганди), тие се единственото врвно задоволство што финансиски можам да си го дозволам. :) За истите пари ќе купам 3 топки сладолед од Палма и нема ни третина да уживам, колку во една единствена цигара :icon_lol:
Замисли, со кафе, после ручек, уз муабет, пред компјутер, на автобуска, после секс, додека чекам... Сите тие моменти ми се незамисливи без цигара, зошто во психа ми поврзани со тие отрови како поими што секогаш одат заедно. :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Не се до толку штетни како што се прикажуваат,и непушачите шо немаат пробано мислат дека пушачите се во полоша состојба...АМА грешат... :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
супер ми е бе кога сакам си пушам кога сакам не...хеех
кој е ко мене:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom