Која раса на кучиња ви е омилена?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
доберман или џуџест пинч како што имам тој е ист како доберманот, но со помали димензии и си го сакам најмногу на свет :pipi::smir:

Брееј сите некои опасни кучиња: дога, доберман, бернандинец, пит бул...
Нема да ве краде никој толку многу, chill...

ОН: Јас прибидејќи имав две, малтешка пудлица ми е омилена раса (: Офчарчиња мои убави <3
Исто така ми се допаѓаат бишон фризе (врста пудлица), шкотски териер, јоркширски териер, чивава, шитцу и останати минијатурни раси (:
Овие со задоволство би ги чувала и не би ми биле проблем (финансиски и просторно).

А од поголемиве, поголема обврска се, повеќе пари се, али ако некогаш ми дадат да бирам од покрупните раси би одбрала лабрадор, хаска или сибирски самојед.
Али во секој случај, не би чувала големо куче...

доберман или џуџест пинч како што имам тој е ист како доберманот, но со помали димензии и си го сакам најмногу на свет :pipi::smir:

Имаш џуџест пинч?!
САКАМ ДА ГО ВИДАМ, СТАВИ СЛИКИ ОД НЕГО... ОДМА!
Имам и јас џуџест пинч... Најубави се! тана - на - на - на - на :baeh: :)

Имаш џуџест пинч?!
САКАМ ДА ГО ВИДАМ, СТАВИ СЛИКИ ОД НЕГО... ОДМА!
Имам и јас џуџест пинч... Најубави се! тана - на - на - на - на :baeh: :)
ќе ти пратам на пп не ставам слики во јавност од него имам лошо искуство со тоа кога ми го украдоа претходното куче
п.с. баш ми е мило што се најдовме од каде си ти ?:smir:

ќе ти пратам на пп не ставам слики во јавност од него имам лошо искуство со тоа кога ми го украдоа претходното куче
п.с. баш ми е мило што се најдовме од каде си ти ?:smir:

Во Скопје > Кисела Вода, кај Стара Рампа живеам...
П.С. Инаку Струмицанец по потекло :)

Во Скопје > Кисела Вода, кај Стара Рампа живеам...
П.С. Инаку Струмицанец по потекло :)

омг и ти си пола пола :smir: имам роднини во кисела вода кога ќе идам натака ќе ти кажам хехе

Хаски,Шарпланине,Пит-бул,Дога

Cane Corso, Presa Di Canario ,Dogo Argentino

Обожавам golden retriever незнам како е на нашки ваљда златен ретривер така го викаат некои и сакав да си земам едно да чувам од малечко ама нз кај да најдам.Ако има некој или знае кај да надјам пишете...

golden-retriever.jpg

Пекинезер, Кокер шпаниел, Лабрадор ^^
А мразам Пинч, иако е мал, лани летото ме нападна еден.. поминав доста лошо-_-

Шкотски овчар,Лабрадор,Германски овчар-незаменливи !!!

П.С. ако некој има на подарок некој од горенаведените нека ме контактира,моментално не поседувам куче.....секако да е максимум 5 месеци.......животните треба да се сакаат од љубов,а не дека вределе 200 или 500 евра !!!

Моментално имам лабрадор ретривер .Прекрасни се и многу интелегентни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom