Зошто девојките сакаат да ги молиш?

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Алекс, јас нит сум дете по години, нит давам детски коментари, а престанувам со дискусија оној момент кога јас сакам, а не кога некој ќе ми каже.
И да, генерализираш. Леандра фино ти објасни, а и јас ќе ти кажам дека не правиш разлика кога ставаш во еден кош и однесување на девојки на 18 и на 28 години. Не правиш разлика ниту во однесување на 18 и 28 годишен дечко, во случајов конкретно кон "молењето".
Девојка на 28 години знае со кого сака, а со кого не да биде во било кој поглед.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
А по вашиве изгледаме како лигли искубани,девојки од учебник за трето одделение.
Дај прво да ја разграничиме возраста,нормално дека се разликува понашање и мислење на девојче од 16 и над 26.Критериумите и директноста се менуваат со годините..Гледам имаш 28 години,а ми збориш за однесување на девојки под 18.
da imam 28 god.i ne zboruvam samo za devojki od 18god.zboruvam opsto(i ne samo jas).samo na forumov site devojki postuvate i ne ubeduvate deka se toa sto site maski go gledame i dozivuvame sekojdnevno,ne e taka.na forumov koga ve citam kako zboruvate,prosto covek da si pomisli deka ne e nesto vo red so nasiot vid.sudejki po toa sto go citam na forumov ispaga deka devojki od tipot na PARIS HILTON,se mali deca za vas.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Алекс, јас нит сум дете по години, нит давам детски коментари, а престанувам со дискусија оној момент кога јас сакам, а не кога некој ќе ми каже.
И да, генерализираш. Леандра фино ти објасни, а и јас ќе ти кажам дека не правиш разлика кога ставаш во еден кош и однесување на девојки на 18 и на 28 години. Не правиш разлика ниту во однесување на 18 и 28 годишен дечко, во случајов конкретно кон "молењето".
Девојка на 28 години знае со кого сака, а со кого не да биде во било кој поглед.
izgleda ne svati sto zboruvav.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
da imam 28 god.i ne zboruvam samo za devojki od 18god.zboruvam opsto(i ne samo jas).samo na forumov site devojki postuvate i ne ubeduvate deka se toa sto site maski go gledame i dozivuvame sekojdnevno,ne e taka.na forumov koga ve citam kako zboruvate,prosto covek da si pomisli deka ne e nesto vo red so nasiot vid.sudejki po toa sto go citam na forumov ispaga deka devojki od tipot na PARIS HILTON,se mali deca za vas.
Човек ти мене ме ми викаш дека сум луда и незнам како се понашам и што сакам?Како може да зборуваш во мое име(во случајов збориш од женска страна),како може ти да знаеш повеќе од мене што сакам и како го правам тоа.Навистина некогаш се чувствувам како психопат.
Од друга страна зошто мислиш дека имам потреба да се филмам на форумов?Што ќе постигнам,ќе добијам оскар?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Човек ти мене ме ми викаш дека сум луда и незнам како се понашам и што сакам?Како може да зборуваш во мое име(во случајов збориш од женска страна),како може ти да знаеш повеќе од мене што сакам и како го правам тоа.Навистина некогаш се чувствувам како психопат.
Од друга страна зошто мислиш дека имам потреба да се филмам на форумов?Што ќе постигнам,ќе добијам оскар?
jas
zboruvam od maska strana,a ne od zenska.kako go zakluci toa boldiranoto,ne mi e jasno. a za podvlecenoto. navistina ne mi e jasno, ti si reper za site zenski voopsto?

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Очигледно Алекс со тебе човек неможе да се разбере.Досега ништо не кажа само болдираш нешто и потЦртуваш.И добро еве не мољакате за секс...и шо е толку страшно ??? Да не неможеш случајно да си најдеш некоја па тоа ти претставува проблем??? Ти реков доколку се поставиш правилно нема да има потреба од молење.Ама по се изгледа тебе стварно не ти иде....Јебига !!!!

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
off...seto kashapopara stana...e aj stepajte se, a?
abe ako e od kaj mashkoto inicijativata za bilo sho, najcesto ni treba malku kandisuvanje radi nesigurnost ili radi da ne izlezime lesni:kesa:
ali fala bogu deka ima i slucai koga nie prevzemame inicijativa...samo nekako mashkite ili sakaat ili nekat, mrazat da gi molis i da gi kandisuvas

bijonse

Madonna
Член од
25 декември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
1
Neznam zs tolkava prasina okolu ,,molenjeto,,.........toa e priroden izraz da se dobie nesto sto so poinakov izraz........... ne mozes ili e prasanje dali ke go dobies..............koristen od dvete strani ( maska i zenska )........megjutoa po potencirano poveke od maska strana koja znae sekogas sto i kolku saka i ide do kraj dodeka ne go ostvari toa..............zatoa na prv pogled izgleda kako zenskoto da saka povekje da bide moleno.............a vistinata e da maskoto mora da bide pobednik po sekoja cena za toa sto go trazi bez razlika kolku pati molel za ista rabota............zenskite se porealni i porazbrani tie mozat da molat ednas i nikogas poveke!!!:nenene:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Очигледно Алекс со тебе човек неможе да се разбере.Досега ништо не кажа само болдираш нешто и потЦртуваш.И добро еве не мољакате за секс...и шо е толку страшно ??? Да не неможеш случајно да си најдеш некоја па тоа ти претставува проблем??? Ти реков доколку се поставиш правилно нема да има потреба од молење.Ама по се изгледа тебе стварно не ти иде....Јебига !!!!
jas kazav mnogu raboti,ama Ti najverojatni ili ne gi razbiras ili NE SAKAS da gi razberes.i ne mi e ni najmallku problem da si najdam nekoja.na tebe problem li ti e da najdes nekogo?
i sto e toa sto NA MENE STVARNO NE MI IDE?:pos2:jas samo mozam da ti posakam da ne ti se pogodi nekoj kako mene,nema da znaes na koja strana da se svrtis,a toa ke ti go kaze sekoja devojka sto me znae,a samo da ti napomenam deka nikogas vo zivotot se nema ni skarano so nekoja devojka,sekogas e se OK.
i koe e toa(spored tebe)pravilno postavuvanje?
-i samo kolku da te potsetam,imeto na temata e ZASTO ZENSKITE SAKAAT DA GI MOLIS?toa e fakt,sekoe masko ke ti go kaze toa,zasto go cuvstvuva na svoja koza.a ti mozes da veruvas vo sto sakas.
i temata e ZASTO?a ne DALI?

@LITTLE LADY
-so tebe se slozuvam,osven deka maskite mrazat da gi molis i kandisuvas,ednostavno ne im znaci premnogu toa.nekogas i sakaat,zavisi za sto,koga i kako.

bijonse

Madonna
Член од
25 декември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
1
Prvo pa musko...........odma go izbrisavte mojot komentar.............zosto?!!!??

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
И добро еве сакаме да не молат.Зошто тоа тебе тооолкав проблем ти претставува....еве чим со сите тие девојки ти е супер значи си немал такво искуство и не ми е јасно зошто толкава фрка правиш околу сето ова ???
И да ти одговорам иако не морам не ми е проблем мене да си најдам некого....јас веќе имам и да,во едно само се согласувам со тебе НЕ САКАМ НЕКОЈ КАКО ТЕБЕ ДА МИ СЕ ПОГОДИ :wink:

K

kokran

Гостин
што има лошо во тоа малку да молиш?
не значи дека секој девојка треба одма да ги рашири нозете на секој што ќе наиде.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
па ако вреди девојчето ке го молиш ама до одредена граница...иако некогаш ги поминуваме границите:wink: ама работата е ЗОШТО?се чуствуваат дека се над машкото....си мислат дека се главни во друштвото ако ги молат?шо му е финтата филингот....го оправдувам молењето ама со мерка и од женска страна да знај кога е доста...

Kajgana Shop

На врв Bottom