Зошто девојките сакаат да ги молиш?

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Доколку некој ме моли мене многу е веројатно дека брзо ќе изгубам интерес за таа личност и ќе ја откачам во најскоро време (сигурна сум дека и машките ова би го потврдиле и за нив) .

Е сега се зависи од типот на девојка.По некоја груба математика тоа би изглеало вака.... 50% од девојките гарант нема да чувствуваат ништо друго освен сожалување и ќе го откачат типот
40% ќе сакаат само да останат пријатели и ништо повеќе и
10% кои по природа се чувствителни и тоа што типот ги моли ќе им изгледа слатко и ќе им се допадне

Факт е дека кај нас девојките (зборувам за оние посамоуверените) секогаш полесно проаѓаат типчиња со самодоверба и оние коишто знаат што сакаат од животот,додека кај девојките кои не се сигурни во себе голема е веројатноста дека ваквиот пристап на дечкото ќе им се допадне зашто ќе се почуствуваат барани и сакани.

Сепак мој совет е да не се покажуваат многу слабости (ова значи за двата пола) затоа што кога тогаш некој ќе го искористи тоа.Значи не сите девојки сакаат да бидат молени,верувајте не е нешто најдобро да бидеш со некого што цело време те НАПНУВА за една иста работа по 100 пати на ден и те моли и цмиздри како мало дете и за најнебитната работа.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Доколку некој ме моли мене многу е веројатно дека брзо ќе изгубам интерес за таа личност и ќе ја откачам во најскоро време (сигурна сум дека и машките ова би го потврдиле и за нив) .

Е сега се зависи од типот на девојка.По некоја груба математика тоа би изглеало вака.... 50% од девојките гарант нема да чувствуваат ништо друго освен сожалување и ќе го откачат типот
40% ќе сакаат само да останат пријатели и ништо повеќе и
10% кои по природа се чувствителни и тоа што типот ги моли ќе им изгледа слатко и ќе им се допадне

Факт е дека кај нас девојките (зборувам за оние посамоуверените) секогаш полесно проаѓаат типчиња со самодоверба и оние коишто знаат што сакаат од животот,додека кај девојките кои не се сигурни во себе голема е веројатноста дека ваквиот пристап на дечкото ќе им се допадне зашто ќе се почуствуваат барани и сакани.

Сепак мој совет е да не се покажуваат многу слабости (ова значи за двата пола) затоа што кога тогаш некој ќе го искористи тоа.Значи не сите девојки сакаат да бидат молени,верувајте не е нешто најдобро да бидеш со некого што цело време те НАПНУВА за една иста работа по 100 пати на ден и те моли и цмиздри како мало дете и за најнебитната работа.
zasto recisi nikogas,toa sto go izjavuvate na forumov,ne se sovpaga so toa sto go gledame vo realnosta?ajde neka kaze koja devojka od forumov,ne bara "malo" ubeduvanje,pred seks?bez razlika kolku i ona samata go saka istoto.koja od vas devojkite,namesto plen,prezemala uloga na lovec?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@LEANDRA
ama ne samo za na forum.:pos2:se zezam.ako e toa vistina,bravo za tebe.ne si go trosis vremeto popusto

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
@LEANDRA
ama ne samo za na forum.:pos2:se zezam.ako e toa vistina,bravo za tebe.ne si go trosis vremeto popusto
Ако треба да ти оставам број од моите бивши,да ги прашаш слободно:)Или од сегашниов.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
zasto recisi nikogas,toa sto go izjavuvate na forumov,ne se sovpaga so toa sto go gledame vo realnosta?ajde neka kaze koja devojka od forumov,ne bara "malo" ubeduvanje,pred seks?bez razlika kolku i ona samata go saka istoto.koja od vas devojkite,namesto plen,prezemala uloga na lovec?
Кај сексот (не знам зошто така погрешно си ги сфатил работите) молењето нема никаква врска.Фала Богу не сум таква па на секој што ме моли да му давам :wink: За мене молењето нема тука никаква врска...за да имам секс со некого потребно ми е нешто многу повеќе од молење...требаат чувства...треба блискост која не се стекнува преку ноќ...И еве уствари ти наведе уште еден пример колку машките може да бидат патетични :toe: ДА МОЛАТ ЗА СЕКС
Ако вистински ја цениш девојката и доколку таа ти возвраќа со позитивни вибрации потребно е само да го погодиш времето и местото....верувај ми не е потребно молење. (ова не важи за мачомени окарактеризирани како ONE NIGHT STAND)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Не зборуваме за молење како на коленици молење, прочитај некоја страна наназад.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Добро па ни ја не мислев така (макар да има и такви :wink: ) али ок како и да е ,да не се повторувам по сто пати не мислам дека секоја девојка сака да биде молена...и сум против тоа.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@ANNABEL
-jas ne spomnav MOLENJE,tuku deka recisi site devojki barate "malo"ubeduvanje,narocito pred seks.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
a be po vasive komentari na temava ,ispaga deka nie maskite sme psihicki rastroeni,i ne znaeme sto sekojdnevno gledame i dozivuvame.
А по вашиве изгледаме како лигли искубани,девојки од учебник за трето одделение.
Дај прво да ја разграничиме возраста,нормално дека се разликува понашање и мислење на девојче од 16 и над 26.Критериумите и директноста се менуваат со годините..Гледам имаш 28 години,а ми збориш за однесување на девојки под 18.

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
a be po vasive komentari na temava ,ispaga deka nie maskite sme psihicki rastroeni,i ne znaeme sto sekojdnevno gledame i dozivuvame.
Ако по нашите коментари излегува дека вие машките сте психички растроени, тогаш се чудам како воопшто постојат долги врски и како тоа се склучуваат бракови?
Премногу генерализираш.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Не сте сите исти де...али еве ако конкретно збориме за сексот мислам дека до сега си требал да сфатиш дека такво мало и незабележително молење е нормално.Им дава на женските можност да докажат дека не се предмет што може лесно да се искористи и како што вие си го имате машкото его така и ние не "даваме " толку лесно, се со цел да си го заштитиме достоинството.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Не сте сите исти де...али еве ако конкретно збориме за сексот мислам дека до сега си требал да сфатиш дека такво мало и незабележително молење е нормално.Им дава на женските можност да докажат дека не се предмет што може лесно да се искористи и како што вие си го имате машкото его така и ние не "даваме " толку лесно, се со цел да си го заштитиме достоинството.
-prvo za boldiranoto.jas toa celo vreme go zboruvam(i go znam,a ne tek sega da treba da go svatam),i ne e toa voopsto malo i nezabelezitelno.
-a za potcrtanoto.a toa vase dostoinstvo ne e EGO?i kako mislis deka imaatmoznost da dokazat deka ne se predmet sto moze lesno da se iskoristi?zar vo seksot zenskite se iskoristeni?neli seksot e vzaemno zadovolstvo?i zasto treba maskoto da si go pogazi svoeto ego(koe ne znam od koja pricina tolku go akcentirate),za da vie si go istaknete svoeto EGO(ili kako sto ti kaza DOSTOINSTVO)?

Ако по нашите коментари излегува дека вие машките сте психички растроени, тогаш се чудам како воопшто постојат долги врски и како тоа се склучуваат бракови?
Премногу генерализираш.
aj pretsanete veke so tie detski komentari so toa navodno generaliziranje.i kakva vrska ima muabetov so dolgite vrski i brakovite?po koja osnova gi povrza?

Kajgana Shop

На врв Bottom