Со кого се познавате од форумов?

С

Сатори

Гостин
...

Иако собирнката не успеа :(, а јас забегав(оправдани причини) барем запознав некои луѓе кои одамна сакав да ги запознаам:

-СКАЈ ДОГ-мај бест френд анд брадр
-Скулгрл-многу слатка и фина девојка, онака најкулерски од сите се постави
-Ацид-делува исто како и на Форум, сериозен став и се тоа али од малиот муабет кој го направивме испадна тотално ОК
-Бурн 84-дечкото е ... ма јас сум спичлес..
-Гижо-иако мал муабет направив со „Здраво Сатори“
-Некрофилија-бедачеше :(, не е фер
-Бушав-:):):), иако ме зезаше на крај, ај ај
-Тончи-исто како Бурн 84, ве чекам двајцата кај мене на гости во Велес :)
-Вирус-фин дечко, зборлив
-Стево-Ок типац
-Точкест и Ред Хот-најслатката капл еврр

Ако заборавив некој се извинувам...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се запознав со:

Скај дог - баш пријатно изгледаше,супер беше расположен
Тончи
Брн84
Лејди Сатори
Сусаро
Вирус(и покрај фактот што он тврди дека сме се запознале,ама мене ИЧ,ама ИЧ не ми текнува)
Со некој од ангелите е сега не знам дали беше дарк ејнџел или блек ејнџел....не знам
Земзела

и толку ќе да беа...а можда имаше уште нкој.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Дарк Ејнџел-единствената во одборот за пречек,ама зафатена беше после,не ја видовме
Лејди Сатори-ни појасни дека светлата светат затоа што е гимназија хахахаха,после и она се изгуби(без навреда за после тоа;)),иначе тотално спротивно се покажа од тоа што очекував
Годес на хаосот-едно здраво со неа,после се изгуби хаха
Брн84-супер човек,враќањето накај скопје со возот брзо ни пројде у заебанции и глупости(да не речам вицови хаха)

и толку ќе да беа

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Епа ај и ја да пишам:)
Дарк Ејнџл-сакаше да се упознаеме ете се упознавме мило ми беше ама БУРЕК НЕ ЧАСТЕШЕ ЕЈ
Лејди Сатори-На врата се претставуваше ко некоја Азијанка, на крај со Бушав и приредовме една англиско-јапанска синхронизација:pos:
Брн84- лее закон дечко мајке ми, друже поминува бел кољ и :pos::pos::pos:
Скај дог нумер едно- OI!OI!OI!OI!OI!OI! лисицо една:)
Годес...-Најпозитивна, најнасмеана:) закон
Рејзор...-Ќутлива ќе ме тепаше за една слика ама ај
Разиел-Абе не си пишал дека се упознавме а? АКо ако:)
СтевоЕмСи-Романтичар прва класа еј БРАВО СТЕВО
и мислам дека беа толку:) ако некој сум заборавил...нека помисли дека сум го спомнал и нека пише приватна

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
sky dog - јеботе како ги кажуваш вицовите :pos2:
burn84 - брат, ептен си супер :) мора гитарата некад да ја земеме у парк
Dark Angel - не ми текнува што да кажам за неа лол.
Raziel - пријатно човече

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
13.502
Ај ќе ги наредам и јас... Значи вака:
од велешанките: Dark Angel, Black Rose (исто ама баш исто како што ја замислував), Razorblade Kiss - многу дружељубива девојка (жал ми беше што брзо потоа си отиде), Лејди Сатори, Goddes of Chaosѕ - ме потсеќа на една колешка од факултет.
Од тие во возот :pos: Tonchie - стварно cool човече, Psy-tisfaction - истотака мнооогу дружељубива отворена личност, Sussaro, vodka-mixx, Burn84 - (го гледаш оној тријаголникот горе на небото :pos:), Sky dog numero uno - (го знаеш вицот за хитлер :pos:), Гижо, Ред Хот, имаше еден Алек (не му го знам никот), Серпико, Вирус (parli italiano :pos:) Zemzela.Ја видов и Crazy in love на кратко. Мислам дека толку се ако сум заборавил некој, ну се извинувам, нека ме надополни. И се изивинувам што бев многу ќутлив, денот сабајле ми тргна наопаку.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Тончи-на 1 место да не беше он можеби немаше ни да идам
Точкест-многу пријатен карактер-еден од луѓето поради кој вечерта не беше изгубена
Склугрл-со неа 2 реда муабет направив на железничка-фино девојче
Редхот-на неа и кажав здраво и на крај чао
Водкамикс-со првиот потег се покажа зошто е главен реметџија
Ацид-и со него само здраво и чао направив за жал
Стевомц-мубабети за саут парк и за брзо возење додека ми помагаше да го испијам скопското:cug:(не смееше да пие де)
Крејзи ин лав: хихихихихиххихихи-вака се смееше-смајли фејс хаха
Блек роуз: неа не и се спиеше па затоа остана да ги испраќа сите
Серпико-уште на прво гледање се здружив со него(се договоривме пиво у Тетово да пиеме)
Батистута-само здраво без чао
Земзела-само здраво без чао
Гижо-од 3 обид му успеа виц да каже:pos2:(мора некад у парк да свириме)
Некрофилија-единствен што од почеток до крај беше пијан:pijan:
Лејди сатори-од сите Велешанки најкомуникативна-многу весело девојче
Саладин-неприметлив беше цело време
Годес оф кеос-само здр имав со неа
Ќе се избрукам сега да кажам дека другите Велешанки иако ги запознав не ги запомнив-ај наредна прилика де
Бушав-спасителот наш, ептен закон чоек, со него идењето накај дома за 10 минути ни помина(спремај нови вицеви за наредната собиранка)
Гарант сум пропуштил некој или да запознаам или да спомнам-не ми замерајте ако ми текне ќе пишам.
Со тие што биле а не сум ги запознал дефинитивно на нареднава собиранка.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Еј да бе и вирус го запознав-на почеток паднаа заебанции а после сериозни муабето свртевме, треба да го контактирам за нешто

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
2.228
Поени од реакции
2.762
Се знам со 6 души

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ај ќе ги наредам и јас... Значи вака:
од велешанките: Dark Angel, Black Rose (исто ама баш исто како што ја замислував), Razorblade Kiss - многу дружељубива девојка (жал ми беше што брзо потоа си отиде), Лејди Сатори, Goddes of Chaosѕ - ме потсеќа на една колешка од факултет.
Од тие во возот :pos: Tonchie - стварно cool човече, Psy-tisfaction - истотака мнооогу дружељубива отворена личност, Sussaro, vodka-mixx, Burn84 - (го гледаш оној тријаголникот горе на небото :pos:), Sky dog numero uno - (го знаеш вицот за хитлер :pos:), Гижо, Ред Хот, имаше еден Алек (не му го знам никот), Серпико, Вирус (parli italiano :pos:) Zemzela.Ја видов и Crazy in love на кратко. Мислам дека толку се ако сум заборавил некој, ну се извинувам, нека ме надополни. И се изивинувам што бев многу ќутлив, денот сабајле ми тргна наопаку.
Прво пиша дека сум ти познат од негде, од каде?
А сега најде за триаголниците да збориш:pos2::pos2:

rebel kid

chokolino adicted!
Член од
5 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
ја се знам само со некрофилија и анастазија,уствари се знам и со некој понередовни членови.ептен малце знам=(((((

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
13.502
Прво пиша дека сум ти познат од негде, од каде?
А сега најде за триаголниците да збориш:pos2::pos2:
оф топик:Имав еден колега од бившиот факултет на ПМФ студираше етнологија беше кратко едно 1 месец се вика Иван, има 23 години (84 годиште) и да... Физички многу потсеќа на тебе (фацата). А тоа со триаголниците не ти текнува за дзвездите и содзвездието лав

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ова vелешанките-ангелите и Разиел кој се фали дека не сместил што сме сакале уште...а да ја заборавив срамежливата Крејзи :pos: ,Стево и брн 84...ги видов скај и ред хот али ги оставив за другпат :pos:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
У Велес се упознав со Dark Angel, Лејди Сатори, Redozable Kiss и и толку мислам беа :) Остала велешка багра ја знам од поодамна. :)

А да у воз се упознав со burn84 и Saladin. И со тој типот „без коса“, само као му беше ник. :pos:
А која е остала велешка багра? Ја? :pos:

Ја упознаф од нога многу луѓе, и тоа само бидејќи прекрасната организациска замисла во која патем ја не учествуваф излезе срање па морав да се зангажирам од култура :3
Си ја исполнив целта, се запознафме со Сусаро!!:smir:
Вирус бил срцка уствари, а ја го ловев по форумов :vozbud:битно ми прости.
Сите фини убаи, Скул е најубото девојче, Серпико ми го одвлече нервозната организаторка ама барем изведофме некаков чуден ритуал у меѓувреме :wink:, Ејсид е кул, точкест е закон.
Поише неможам да кажам, бидејќи за жал Гламур не ми беше у преден план за вечерта и не се задржав колку што вистински можеф.

Најбитно ем запознаф добри човеци ем свирката у парк беше стравввваа!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom