*БоРовИнкА*
јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
- Член од
- 20 јули 2007
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 16
nippi & NaSTy`G|rL... NaSTy`G|rL is my best friend :back:
Прво пиша дека сум ти познат од негде, од каде?Ај ќе ги наредам и јас... Значи вака:
од велешанките: Dark Angel, Black Rose (исто ама баш исто како што ја замислував), Razorblade Kiss - многу дружељубива девојка (жал ми беше што брзо потоа си отиде), Лејди Сатори, Goddes of Chaosѕ - ме потсеќа на една колешка од факултет.
Од тие во возотTonchie - стварно cool човече, Psy-tisfaction - истотака мнооогу дружељубива отворена личност, Sussaro, vodka-mixx, Burn84 - (го гледаш оној тријаголникот горе на небото
), Sky dog numero uno - (го знаеш вицот за хитлер
), Гижо, Ред Хот, имаше еден Алек (не му го знам никот), Серпико, Вирус (parli italiano
) Zemzela.Ја видов и Crazy in love на кратко. Мислам дека толку се ако сум заборавил некој, ну се извинувам, нека ме надополни. И се изивинувам што бев многу ќутлив, денот сабајле ми тргна наопаку.
оф топик:Имав еден колега од бившиот факултет на ПМФ студираше етнологија беше кратко едно 1 месец се вика Иван, има 23 години (84 годиште) и да... Физички многу потсеќа на тебе (фацата). А тоа со триаголниците не ти текнува за дзвездите и содзвездието лавПрво пиша дека сум ти познат од негде, од каде?
А сега најде за триаголниците да збориш:pos2::pos2:
А која е остала велешка багра? Ја?У Велес се упознав со Dark Angel, Лејди Сатори, Redozable Kiss и и толку мислам беаОстала велешка багра ја знам од поодамна.
А да у воз се упознав со burn84 и Saladin. И со тој типот „без коса“, само као му беше ник.![]()