Со кого се познавате од форумов?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Се знам со jove_bt и со Mlad_man.

Цркнав од смеа со Јове.:pos2:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Пошо глеам сите пишуваат „со овој се запознав, со оној се запознав“ па да не останам и ја покусо.....

У Охрид се упознав прво со Fantom_oh или такозвани Фантомикс, the remet icon, конечно, но сепак мислам дека лани ќе беше боље да се упознаеме, што му се спремаше лелелеле... :) :)

А второ се упознав со Ninja (да не испадне дека Фантом го ставам болдиран, а Ninja не, ќе ме отепат охриЃанишЧана :pos: ), иако не е толку страшна како нинџа... :)

Со друг некој... хм... :toe: па со никој друг не се упознав бе, све остало знам. :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Јас го знам Сајбер лорд, онака од школо и проектни активности.:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Вчера се запознав со girlll и со дечко и на кого никако да му го запамтан никот.:)Супер се!:yeah:

N

NaSTy`G|rL

Гостин
Ниппи и Боровинка. Бтв, *БороВинКа* ис мај бест френд !

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Јас го знам Сајбер лорд, онака од школо и проектни активности.:)
ОРЦЕ НИКОЛОВ - школо што зближува :smir: хахаха. Иначе да знаете Скулгрл беше најубава од сите од четврта во Орце.:wink:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
ОРЦЕ НИКОЛОВ - школо што зближува :smir: хахаха. Иначе да знаете Скулгрл беше најубава од сите од четврта во Орце.:wink:
Тоа зошто уште не си ме запознал мене, муахахаха :devil3: Се шалам. :angel1:

Мене денеска Тончи ме запозна со една девојка од интернет просторот, само не сум сигурна дали е од форумов, така да Тончи ќе потврди. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom