1.Acid
2.Дивајн
3.Fortune
4.Мистичен
5.Yugo
6.vodkamixx
7.Била Бонг
8.Mac))
9.BusHav
10.mRnO
11.mr_wicket
12.Скулгрл
13.G e G o (не сум сигурен...хммм,дали?)
14.Necrophilia
15.kpbKENGUR
16.Гижо
17.~ThE_VaMpIrE~
18.Tonchie
19.SteF
20.Macedonian
21.PSYtisfaction
22.точкест
23.NeMiRnA
24.П.Овердрајв
25.Serpico
26.Eko1
27.Urban_Mover
28.ViRuS
29.Batistuta
30.BabyGirl^^^(мислам дека на 2годишната собиранка разменивме едно здраво...или можеби грешам

)
31.Bada Bing!
32.Nina
33.StevoMC
34.Анастазија
35.FrAnKEnsTEiN
36.VORTEX
37.OrTacE
38.Sith_Lord
39.ЅОНЕ
40.Sweet Barbie
41.Ред хот!
42.Ada
43.Димитар
44.Земзела
45.Walker_Girl
И по гевгелиска линија некои што се активни
46.Nippi
47.Nasty Girl
48.filmadzijka
49.*not*ordinary!(не знам како се пишуе точно)
И некогашни активни,слабо активни,или само регистрирани
Milicka^^^
Braincrasher
Double_F
и други некои,ама што ќе ги набројувам или бројам кога не ги гледате по темиве бидејќи имаат по 5-6 мислења
Ќе ме извините сите оние што не ве спомнав,не мислев да ја правам листава,ама ај,кога сите се фалат па и јас да видам до кај сум стигнал со бројкава

Значи 49....се надевам дека некој заборавен ќе ја заокружи бројката од 50 запознаени кајганџии.....инаку јас мислев дека знам едно 60-65 кајганџии,а бројката испадна за едно 10-15 члена помала.....Епа така ми е кога на последнава собиранка на никој не сакав да му пристапам и да му поададам рака туку како крал си чекав луѓе да доаѓаат кон мене
Ај,се надевам на следната собиранка ќе можам да запознаам уште бар половина од бројката на членови што ги знам
Апдејт:Ќе ставам некои членови што не бев сигурен дали ги знам во некаква посебна листа па ако сакат нека пишат дали се знаеме

1.П.Овердрајв
2.Немирна
3.Ѕвер.....
Еве прл рече дека ме познавала,абе јас се сеќавам на една со кратка коса,сега кафеава или црвена беше...ама не можев никако да се сетам ни на името,ни на никот

Значи
50. Pearl