- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Па умре Мајкл така е а он ја имаше главната улога и не е логично да се продолжи филмот со друг главен лик
Има доволно причини за да се започне нова сезона.Па умре Мајкл така е а он ја имаше главната улога и не е логично да се продолжи филмот со друг главен лик
Интересна е првата епизода,има доста логика само што едно не ми се уклапа... Нели компанијата се базираше врз Сила? Тогаш кога им ја зедоа Сила значи дека друга компанија неможе да настане освен ако Келерман не бил компанијата и тој да ја основал...хмм...
До кај се на сител???што се дешава??? не сум гледал одамна,не знам ни кога има... :icon_confЕј стварно сеа направиа глупости а леле какви епизоди следат ау ќе биде нешто јако
Да те исправам.Не е уште две епизоди.Вчера одеше 39 епизода на сител што значи 17та епизода од 2ра сезона.2 ра сезона има 22 епизоди вкупно.Што значи има уште 5 епизоди до дека да завршат во затвор, и не е во Мексико туку во Панама.:smir:па уште две епизоди од втората сезона има мислам па започнува третата значи уште малце па ќе завршат во мексикко
Tрета малце ми беше монотона ,све се врти околу Вистлер,а Четврта мислам дека е најдобра...посебно делот кога ја крадат Сила и подоцна кога Мајкл му вперува пиштол на еден и овој му вика:If u kill me,u go to prison! Majкл му вели: Which one?:tv:Уште не влезе во SONA ???
Ауу па ние побрзо во Европа ќе влеземе :pos2:
Сега оваа сезона ќе биде интересна... уствари прва и трета се најинтересни...напнато со бегањето!