Какви деца сакате да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
машки близнаци дефинитивно:pipi:

Женски близнаци. :)

Женско и Машко
Дефинитивно здрави и живи и умни, друго што ?:toe:

3 машки. никако не сакам женски (се нервираат многу за глупости :):) )

здраво , да нема никакви проблеми со здравјето а полот ? па ке си ескпериментираш каков ти фали таков ке пробуваш да направиш :) значи полот не ми е битен :):smir:

Машко, женско, па после све е бонус. Важно само, дајбоже, здрави, прави, паметни и убави. До душа, последниве две не им бегаат. Па кој им е татко???:vozbud:

Јас сакам машко.

Ако даде господ да се женам во некоја држава како Англија на пример, и таму да можам да си ги одгледувам децата. Ако имам машко се знае, ќе го запишам да тренира фудбал во некој елитен клуб каде што ќе ги има сите услови за да стане една вистинска ѕвезда, вистински професионалец. И да ми се оствари сонот на 20 години да го гледам на некој светски стадион како игра на важен натпревар и гордо да кажам ....... Е ТОА Е МОЈОТ СИН ! :helou:

Какви сака нека се, најважно би ми било да се живи и здрави и Господ да ми ги чува од лукавства и пороци. Му барам на Господ само да ми се живи здрави и со памет во глава. Друго не треба, се` е релативно и се постига во животот.

SAKAM BLIZNACI...PO MOZNOST MASKO+ZENSKO....
NE ZNAM ZOSTO...TOA MI E STARA ZELBA...

..сакам близнаци(машко -женско)...да бидат убави на мене....паметни на него..хахах....и се разбира прво да са живи и здрави,,,толку сакам..појќе деца нејќем хих

Па,убави слатки мили.. за мене нормално дека ќе бидат такви но и за другите сакам.Харизматични.Можам да речам бељаџии а не некои тумруци.

М А Ш К И
Б Л И З Н А Ц И ! ! !

Ама оригинал близнаци, значи исти да се скроз. Нејќам чкарт, едниот црн, другиот висок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom