Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Значи вака.Во петок со Игор(кнеле) тргнуваме од тука во 7 (кој ке станува:S) Во 16:00 Со Столе сме договорени да идеме на кафе,каде појма немам него прашајте го значи кој сака нека дојде,а вечерта идеме во кафана како што сме договорени.:) поздрав и се гледаме во петок :helou:

На кафе кај ке има место.. ем си најдовме супер друштво нели?

Саботата ке е јакооо :vozbud:

Znaci jas da si rezerviram klupa vo nekoj podobar park. Zs gledam deka nema nikoj so ke mi oslobodi krevet za nekoj den :pos2:

Значи стигнавме малку изморени од патот,али топ е моментално сме у Икс зона со аце и игор и ги чекаме Стрелецот и компанија :) поздрав од икс зона :)

Вечер ке се оде ли некаде? Оти немав време да останам бев со едно типче на завршување обврски т.е. кладилницата.

Гледам нешто ацето шемичка, табла нешто про се права. :)

Земах му паарте :pos:

Со киндеро денеска на глупости се смејааме :D

Вечер..хмм Боки биле изморени. Ваљда ке спиеле, ако не спијат може да се збераме некаде.. како сакате. (=

поз до кнеле и бокии :vozbud:

Земах му паарте :pos:

Со киндеро денеска на глупости се смејааме :D

Вечер..хмм Боки биле изморени. Ваљда ке спиеле, ако не спијат може да се збераме некаде.. како сакате. (=

поз до кнеле и бокии :vozbud:

се комарџии се зберале ка не им се срам

Снејко беше најсоцијално загрозан

Ama i dobar kanter padna u MEGA neso kako sobiranka... 6vs5.ama napraviime gi BreeJ ::D

Ama ko ke se dogovorite za kanter4e kazuvajte idam odma jas ..

Pozz do site so ne precekaa vo Strumica. Mnogu bea nemozam da gi nabrojam ali eve sea vo 4 saat ne napustija site. Ama stole(iverson) bese zver vo sekoj moment moze da te nasmee :pos2:. Inace so ostanatite so ne sum se videl preporacuvam da dojdat utre vo x-zone ke bidam. X-Zone mi e sea mojot dom :pos2:. Pozz do site <3 Strumica

До колку работе x-zone? Вечер може да поминаме со LrD и Zhaguar (накај 2-3 саато).

И пишејте тука ако има собирање некаде да дојдаааамммммеее.

До колку работе x-zone? Вечер може да поминаме со LrD и Zhaguar (накај 2-3 саато).

за х зоне знам оти работе нон стоп :)
:salut:

Работе 24/7.После 2 саато тама:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom