Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
а изигравте?
Не... моментално само јас и Д Мен сме тука, и не сме изиграле ништо. Сега ќе почнеме да им се пуштаме на женските тука што се, пошто ги има многу... разбираш. Па после ќе играме.

Како лаже му се јавив ми вика играме нид фор спид xD

Во сабота кајгана собиранка во Инсомниа 1 кој е за нек пише и ако пишете дека идете дојдете а не 2 без 3 да бидеме Мето ајверсон гарфилд ве чекам вас .............................Кајгана Е,нееееее

1.Ред

Ако идат Мето и Иверсон идам и јас .

Јас не .. не сум како шо треба . Инаку радо би дошол .

У петок ни викате у сабота дојте на собиранка. .. кажете малце поранко ебаго .. .иле џеки. .. и другите. .. не ако иде ајверсон мето. .. вие организирајте се. .. и броејте ме. .. и мето ;). ..јас мислам оти ќе се збераме после нова година. ..ем распуст ем слободни ем фул ;)

У петок ни викате у сабота дојте на собиранка. .. кажете малце поранко ебаго .. .иле џеки. .. и другите. .. не ако иде ајверсон мето. .. вие организирајте се. .. и броејте ме. .. и мето ;). ..јас мислам оти ќе се збераме после нова година. ..ем распуст ем слободни ем фул ;)
Eпа ете, нека остане за следната сабота. Значи, 15ти. И така не гледам заинтересираност за утре... така да, следната недела, струмичани, спремајте ги френките и чушките, и во Скопје да ве видам! :)

Eпа ете, нека остане за следната сабота. Значи, 15ти. И така не гледам заинтересираност за утре... така да, следната недела, струмичани, спремајте ги френките и чушките, и во Скопје да ве видам! :)

Тони има еден проблем за 15ти ТОГАШ ПОЧНУВА ТЕРА НЕТ ТУРНИРОТ !!!!

Јас на 15 неможам ке идат деца од Партизан , Звезда , Цибона , Паок и ке се прави силен турнир ке треба да зимаме и деца кај нас . .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom