BEZSTRASNIOT
PHONE MASTER
- Член од
- 6 април 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 2
znaete li zaso vo belgrad cenite na novi telefoni se dosta poevtini od cenite tuka? svarno nemozam da svatam?
абе зависи за кого-како.BEZSTRASNIOT напиша::salut: A takva li e rabotata, ja pak ke recam dobar biznis e ova ejjj!!:zlo:
samo dur go razrabotis......... U pravo sum?
Значи мобиларите кој шо одкупуваат мобилни се ретки и ако одкупуваат ти даваат мн мала цена, мислам дека и Бошко односно АЛФА МОБИЛ не откупуваат(ако сум грешка нека ми извини,и нека ме поправи,ама мислам дека имам прочитано на форумов дека не одкупува) а за замена он ќе ти каже иако ја мислам дека ако се е така ко шо викаш 4-5 месеци стар ке ти го земат околу 80 евра, тоа ја мислам ама ипак они ќе ти кажат!!! (може ја не треба да се мешам ама реков ако грешам нека ми извини и нека ме поправи):salut:sasha напиша:jas imam SamsungE760,Star e 4-5 meseci,me interesira ti za kolku pari bi mi go otkupil!pozz..
360 misalm nov ili potocno 360-380Колку иде Sony Ericsson P1i?
ц.ц.ц... колегиве почнаа и за кикирики да работат360 misalm nov ili potocno 360-380
150 до 180.Имам SE W810i користен 6 месеци, со комплет опрема што иде со него во фабричка кутија, мемориска картица, кабли... Нема ниту една гребнатинка на него, да неречам телефонот е нов. Па колку пари можам да исцедам од него ако го шитнам и ако има некој што е заинтересиран нека пише.