Чкарт или оригинал патика?

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Има ли врска за ногата(стапалото) ако носите оргинал патика и чкарт некоја непозната марка што мислите вие ?

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
шо знам ја мислам дека има везе, на викам дека не носам цкарт, сум носел и од тоа сум примети, жуљеви на нога или тоа табаниците (тврда гума) да ти мала у нога на секој чекор,

така да чкарт си е чкарт ! :)

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
pa sto znam ne sum nekoja pomodarka pa da patam od toj kompleks da bide se marka na mene...ja ako se osekam ubavo vo toa sto go nosam moze ne e bitno dali e od 500 ili 5000 denari...ednostavno si go zibeam zivotot ne obrnuvajki vnimanie na toa sto ke recat drugite ...

zatoa....

:3:UZIVAJ I PLIVAJ!!!!:3:

this is me....:coffee: pozdrav!!!

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
So e bitno kakvi patiki nosis dali se marka ili ne...mene toa uopste ne mi e bitno...ako mi se svigaat ke si gi kupam:pishtoldz

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
pa mislam deka e bitno...sea ne deka se furam kao ja samo marki nosam,ali definitivno e poudobna nekoja asalna patika od nekoja ckart sto kje ti se raspadne za eden mesec...

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
CuCeNcE напиша:
So e bitno kakvi patiki nosis dali se marka ili ne...mene toa uopste ne mi e bitno...ako mi se svigaat ke si gi kupam:pishtoldz
Ова може важи за блузи, фармерки и не знам уште што...ама за обувка - тешко. Стапалото е тоа што те држи цел ден и доколку го деформираш уште од мал, после оправање нема. Поборник сум за добра обувка. Не за секој дел од гардеробата, ама за обувка не жалам пари.

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
Абе пошо јас тренирам кошарка не ми е исто дали ке земам фуш патики или некој со марка оти овие првите многу полесно се кинат и не лежи ногата како шо треба

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
*ANE* напиша:
pa sto znam ne sum nekoja pomodarka pa da patam od toj kompleks da bide se marka na mene...ja ako se osekam ubavo vo toa sto go nosam moze ne e bitno dali e od 500 ili 5000 denari...ednostavno si go zibeam zivotot ne obrnuvajki vnimanie na toa sto ke recat drugite ...

zatoa....

:3:UZIVAJ I PLIVAJ!!!!:3:

this is me....:coffee: pozdrav!!!
Па добро не беше прашањето дали некој пати туку беше дали е по убаво и по згодно.И дали е поисплатливо да носиш поевтини или исто е.Тие чкартоината ќе ги носиш 2 до 3 месеци и после во канта а тие поскапите 1 до 1,5 год.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Буковец напиша:
Ова може важи за блузи, фармерки и не знам уште што...ама за обувка - тешко. Стапалото е тоа што те држи цел ден и доколку го деформираш уште од мал, после оправање нема. Поборник сум за добра обувка. Не за секој дел од гардеробата, ама за обувка не жалам пари.
Pa dobro ne vikam deka ja zalam ali cek ima na pr istite patiki vo nekoja si skapa prodavnica se 2pati poskapi zaso ti ja plakas prodavnicata.Ne e taka???

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
точно така Цуценце! Дури се прашувам дали тука кај нас во Македонијава има нешто оргинал??Како на пр.што беше Орка плаќам патики 6000 на кои ми пишува Чајна..и после тоа било оргинал..абе ајде!!
Ај продолжете да си се фурате!

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ја не се замарам многу многу,Ко прво тоа што ке се најде во најјаките продавници у ГТЦ се наоѓа и во најзатуцаната и најефтина продавница по другите трговски центри,а башка ни едното ни другото не е оргинал,така да не му ја мислам многу,многу кога купувам патики

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
CuCeNcE напиша:
Pa dobro ne vikam deka ja zalam ali cek ima na pr istite patiki vo nekoja si skapa prodavnica se 2pati poskapi zaso ti ja plakas prodavnicata.Ne e taka???
А бе цуцко...за Патики праиме муабет...не за продавници...:wink:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
абе оргинал си оргинал , фала богу дека не е исто ама јас си носам и од Еко не ми е проблем , а од оргинали Саломон рулз

Член од
8 јануари 2006
Мислења
57
Поени од реакции
0
нема везе бе сум носел и чкарт и оргинал и искрено ако си избереш добро и чкарт нема да ти смета и ќе ти биде многу удобна али тоа на крај краева зависи од самиот чоек секој си има свое мислење

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јас пред неколку дена си купив адидас модел Топ тен (Постарите сигурно ги памтат). Уште ги има, се продаваат. Патика, незнам која по ред таква која сум ја купил. Најдобра ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom