Ова може важи за блузи, фармерки и не знам уште што...ама за обувка - тешко. Стапалото е тоа што те држи цел ден и доколку го деформираш уште од мал, после оправање нема. Поборник сум за добра обувка. Не за секој дел од гардеробата, ама за обувка не жалам пари.CuCeNcE напиша:So e bitno kakvi patiki nosis dali se marka ili ne...mene toa uopste ne mi e bitno...ako mi se svigaat ke si gi kupam:pishtoldz
Па добро не беше прашањето дали некој пати туку беше дали е по убаво и по згодно.И дали е поисплатливо да носиш поевтини или исто е.Тие чкартоината ќе ги носиш 2 до 3 месеци и после во канта а тие поскапите 1 до 1,5 год.*ANE* напиша:pa sto znam ne sum nekoja pomodarka pa da patam od toj kompleks da bide se marka na mene...ja ako se osekam ubavo vo toa sto go nosam moze ne e bitno dali e od 500 ili 5000 denari...ednostavno si go zibeam zivotot ne obrnuvajki vnimanie na toa sto ke recat drugite ...
zatoa....
:3:UZIVAJ I PLIVAJ!!!!:3:
this is me.... pozdrav!!!
Pa dobro ne vikam deka ja zalam ali cek ima na pr istite patiki vo nekoja si skapa prodavnica se 2pati poskapi zaso ti ja plakas prodavnicata.Ne e taka???Буковец напиша:Ова може важи за блузи, фармерки и не знам уште што...ама за обувка - тешко. Стапалото е тоа што те држи цел ден и доколку го деформираш уште од мал, после оправање нема. Поборник сум за добра обувка. Не за секој дел од гардеробата, ама за обувка не жалам пари.
А бе цуцко...за Патики праиме муабет...не за продавници...:wink:CuCeNcE напиша:Pa dobro ne vikam deka ja zalam ali cek ima na pr istite patiki vo nekoja si skapa prodavnica se 2pati poskapi zaso ti ja plakas prodavnicata.Ne e taka???