- Член од
- 23 ноември 2008
- Мислења
- 302
- Поени од реакции
- 10
добро во ред...не сум знаел ни за едното ни за другото...Можат можат ;D
и поише им се сака тогаш
инаку девојчето е сеуште девица?? (како што таа ми кажува,не дека многу и верувам ама ае)...
добро во ред...не сум знаел ни за едното ни за другото...Можат можат ;D
и поише им се сака тогаш
Можат да имаат односи ако ептен запнат или ако имаат партнеш шо нема осет.-.-:Дали додека девојките се во периодот на менстуација можат да имат секс?
Значи одговорот е не како што разбрав...Ако е невина и оака нема да и биде убаво и ќе ја боли, уште да има добиено-тешко неа.
Не е тоа пишано правило. Не секоја осеќа енормни болки. Можеби ќе ужива.Значи одговорот е не како што разбрав...
Како што разбрав со тоа болките нема да е добро ни анален секс...
Значи одговорот е никаков секс...:S
Не знам дали си запознаен со орален секс, во случај да не си, нека те запознае девојката.Значи одговорот е не како што разбрав...
Како што разбрав со тоа болките нема да е добро ни анален секс...
Значи одговорот е никаков секс...:S
Абе типче, не е девица, гарант.инаку девојчето е сеуште девица?? (како што таа ми кажува,не дека многу и верувам ама ае)...
Каков генијален план има девојкава значи еј, секоја чест за креативноста...добро во ред...не сум знаел ни за едното ни за другото...
инаку девојчето е сеуште девица?? (како што таа ми кажува,не дека многу и верувам ама ае)...
LeandraКаков генијален план има девојкава значи еј, секоја чест за креативноста...
Девица, па уште сака да има секс за време на менструација :pos2:
Момче, нели е повеќе од очигледно дека сака да изглуми крвавици_од_кинење_и_губење_невиност додека има менструација, за да не забележиш дека она уствари не е девица? Не дека има врска дали си и прв или не (иако, она очигледно лаже и е уплашена од тоа што ти ќе ја дознаеш вистината), ама, почекај некој ден да заврши крварењето, па имајте секс. Баш ме интересира како ќе заврши приказнава...
Типот пиша негде дека не му дава затоа што има добиено? Така и си мислев.Она не му дава зашо има добиено.
Не знам од кај ги извадивте филмовиве.
Не ја искривувај сликата за девочето.Типот пиша негде дека не му дава затоа што има добиено? Така и си мислев.
Он прашува тука дали е океј секс за време на менструација. Со тоа одма остава впечаток дека со партнерката дискутирале на таа тема и колку тој секс е во ред.
Секоја чест за девојката. Сосема тактички потег од нејзина страна.