Секс школо

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Можат можат :D :D ;D
и поише им се сака тогаш
добро во ред...не сум знаел ни за едното ни за другото...
инаку девојчето е сеуште девица?? (како што таа ми кажува,не дека многу и верувам ама ае)...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Дали додека девојките се во периодот на менстуација можат да имат секс?
Можат да имаат односи ако ептен запнат или ако имаат партнеш шо нема осет.-.-:
Кога има девојка добиено - често ја боли стомакот. Нешто и тече, така шо не и е баш пријатно и комотно. Самото тоа боли, некоаш коа седнуваме имаме осеќај ко да си седнуваме на матка директно.
Отекуваме, нервозни сме.
Точно е дека желбата за секс е поголема, ама тоа кога менструалниот цеклус ни завршува, плодност-ова-она.
Ако е невина и оака нема да и биде убаво и ќе ја боли, уште да има добиено-тешко неа.

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Ако е невина и оака нема да и биде убаво и ќе ја боли, уште да има добиено-тешко неа.
Значи одговорот е не како што разбрав...
Како што разбрав со тоа болките нема да е добро ни анален секс...

Значи одговорот е никаков секс...:S

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.663
Поени од реакции
34.109

Не е тоа пишано правило. Не секоја осеќа енормни болки. Можеби ќе ужива.
Значи, релативно е, зависи до девојката, зависи во кој ден е, етц етц..
Инаку незнам што си запнал, за неколку дена ќе и помине, али може да пробате, само немој на новата постелнина, дека ќе ја исфарбаш цела, јас сум пробал за време на меструација и ептен е.. валкано, а у меѓувреме можете анал, орал и слично.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И крвта е без хемоглобин многу грдо мириса :pov:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

Не знам дали си запознаен со орален секс, во случај да не си, нека те запознае девојката.:)
Толку ти дошло итно да не моеш да почекаш? Повеќе од 7 дена не трае циклусот, стрпи се малце. Ако не од друго-од почит према девојчето.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Иначе Маги ве наведе на орален секс.. само тој мора да биде еднонасочен таа -тој, пошо ако биде тој- таа ќе биде

*Не јадете пред компјутер*

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
инаку девојчето е сеуште девица?? (како што таа ми кажува,не дека многу и верувам ама ае)...
Абе типче, не е девица, гарант.
Нели гледаш дека сака да ти замачка очи. „Еј види крв, ме скина јеиј, прв си ми!!!“
А тоа да ти било крв од мензисот.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
добро во ред...не сум знаел ни за едното ни за другото...
Каков генијален план има девојкава значи еј, секоја чест за креативноста... :)

Девица, па уште сака да има секс за време на менструација :pos2:

Момче, нели е повеќе од очигледно дека сака да изглуми крвавици_од_кинење_и_губење_невиност додека има менструација, за да не забележиш дека она уствари не е девица? Не дека има врска дали си и прв или не (иако, она очигледно лаже и е уплашена од тоа што ти ќе ја дознаеш вистината), ама, почекај некој ден да заврши крварењето, па имајте секс. Баш ме интересира како ќе заврши приказнава... :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
после муабетов шо му го напраивте тука може и да се скараат додека и помине менструација :tv:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Она не му дава зашо има добиено.
Не знам од кај ги извадивте филмовиве.

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Каков генијален план има девојкава значи еј, секоја чест за креативноста... :)

Девица, па уште сака да има секс за време на менструација :pos2:

Момче, нели е повеќе од очигледно дека сака да изглуми крвавици_од_кинење_и_губење_невиност додека има менструација, за да не забележиш дека она уствари не е девица? Не дека има врска дали си и прв или не (иако, она очигледно лаже и е уплашена од тоа што ти ќе ја дознаеш вистината), ама, почекај некој ден да заврши крварењето, па имајте секс. Баш ме интересира како ќе заврши приказнава... :)
Leandra
***Крвта не е знак на невиснот.Има милиони жени на кои не им потекло крв на прв сексуален однос.Првиот однос е со друг човек затоа и се вика однос,во спортивно не би ни требал никој жив можеме секој сам,зарем не:)
А она паничи плашејќи се од прашањето зошто нема крв,кое сигурно сама нема да си го постави.
едит:хименот може да се скине и од спортување,тоа не значи дека не е невина.***

(не е битно не знам да цитирам од друга тема , важно го извлеков тоа што требаше)

Инаку ке почекам да и помине менструалниот циклус...А приказнава нема да заврши баш сјајно...за жал
Фала на советот во секој случај.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Она не му дава зашо има добиено.
Не знам од кај ги извадивте филмовиве.
Типот пиша негде дека не му дава затоа што има добиено? Така и си мислев.
Он прашува тука дали е океј секс за време на менструација. Со тоа одма остава впечаток дека со партнерката дискутирале на таа тема и колку тој секс е во ред.
Секоја чест за девојката. Сосема тактички потег од нејзина страна.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Типот пиша негде дека не му дава затоа што има добиено? Така и си мислев.
Он прашува тука дали е океј секс за време на менструација. Со тоа одма остава впечаток дека со партнерката дискутирале на таа тема и колку тој секс е во ред.
Секоја чест за девојката. Сосема тактички потег од нејзина страна.
Не ја искривувај сликата за девочето.
А и не треба да му даде ебаго.
Дете е уште.
Башка, он пиша дека нема да заврши приказната сјајно, така шо ќе ја клецне и ќе и раскине.

Kajgana Shop

На врв Bottom