- Член од
- 6 јули 2006
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 0
Па се осеќам спремна..и ме пали,не дека не:kesa:..ама кога ќе дојде до тоа не можам баш да се опуштам:nenene:
пс. фалаlee:
Te sledam podolgo vreme 4itam neam vlezeno no forumot
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Па се осеќам спремна..и ме пали,не дека не:kesa:..ама кога ќе дојде до тоа не можам баш да се опуштам:nenene:
пс. фалаlee:
da moze,ali sansite se mnogu mali.a ako ostane bremena od taa predsemena tecnost,togas nesto ne e vo red so tvoeto zdravjeДевојката можи да ти остане бремена и од предсемената течност која нема ни да ја осетиш
п.с Има случаеви кога дечкото на раката има сперма и задоволувајки ја девојката останува трудна :icon_eek:
Да шансите се многу помалиda moze,ali sansite se mnogu mali.a ako ostane bremena od taa predsemena tecnost,togas nesto ne e vo red so tvoeto zdravjezatoa sto toa ne moze da se sluci,ako e se normlano.pozz
aha.pa da,no mislam deka toa e povece vozmozno koga imas 2 pati sex,mislam eden po drug,i togas moze so semenata tecnost da izleze i sperma a da ne ni znaes,zatoa sekogas koga po vtorpat ce sakas da imas najdobro e da se istusirasДа шансите се многу помалиИнаку грешка си за тоа дека може да се случи цамо ако нешто не е во ред со твоето здравје. Предсемената течност излегува за да го прочисти каналчето пред ејакулација, но сепак е доволно за да остане девојката трудна и тоа е така кај сите не само кај тие што имаат проблеми со здравјето .
Секогаш е пожелно да се става кондом! И од прв пат има исто толку шанси да се направи беља, како и од вториот, третиот пат и така натаму. Не си играј играчки, користи си кондом секогаш.Фала на одговорот.
Навистина ми помогнавте.
Значи поуката е од прв пат може без кондом, од втор посигурно кондом![]()
Сега ќе поставам малку поинтимно прашање посветено и за двата пола.Секогаш е пожелно да се става кондом! И од прв пат има исто толку шанси да се направи беља, како и од вториот, третиот пат и така натаму. Не си играј играчки, користи си кондом секогаш.
auuuu i toa kako.sea za nekogo e isto.AMA PAK NE E ISTO KOA CE FACAS NESTO SO KESA NA RAKA I BEZ KESA.OD TOJ PRIMER POJDI.PA ISTO TI E VO SEXOT,BEZ KONDOMOT E SEKOGAS BOLJE.I SAMO POGRIZI SE DA GO VADIS NA VREME,I NEMA DA TI TREBA NIKOGAS KONDOM.SAMO KOGA SI PIJAN STAVI KONDOM.HEHEHСега ќе поставам малку поинтимно прашање посветено и за двата пола.
Дали се чуствувате попријатно кога се работи за секс со или без кондом,и дали тој многу го менува чувството.:uvo:
Значи што е битно како е пријатно? Ќе уживаш ти и со и без кондом, што е побитно да станеш млад татко или 5 минути подолго уживање? Искрено не верувам во тие објаснувања исто како да лижеш сладолед преку обвивка и слично. Не би знаела која е разликата, но сигурноста со кондом е многу поголема, така што јас би те советувала секогаш да имаш секс со заштита, не се тоа играчки, сериозна работа е.Сега ќе поставам малку поинтимно прашање посветено и за двата пола.
Дали се чуствувате попријатно кога се работи за секс со или без кондом,и дали тој многу го менува чувството.:uvo:
Нас по биологија не учеа дека не е зрела после 4 дена, после свшување. Али не ми е сигурноДали е вистина тоа дека после свршувањето спермата е неплодна следните неколку часа.
Има ли некој кој е доволно информиран во врска со ова. Навистина е потребен одговорот, и ако е вистина дали е потребно само едно свршувањеНас по биологија не учеа дека не е зрела после 4 дена, после свшување. Али не ми е сигурно![]()
Аха, спиј на оваа карта и ќе ти одиме на мекици некој ден.auuuu i toa kako.sea za nekogo e isto.AMA PAK NE E ISTO KOA CE FACAS NESTO SO KESA NA RAKA I BEZ KESA.OD TOJ PRIMER POJDI.PA ISTO TI E VO SEXOT,BEZ KONDOMOT E SEKOGAS BOLJE.I SAMO POGRIZI SE DA GO VADIS NA VREME,I NEMA DA TI TREBA NIKOGAS KONDOM.SAMO KOGA SI PIJAN STAVI KONDOM.HEHEH
Никој нема одговор на прашањево ???Дали е вистина тоа дека после свршувањето спермата е неплодна следните неколку часа.
Не те сфаќам. Сперма веќе изложена на надворешни услови или пак мислиш секс со кондом па потоа секс без кондом и демек спермата вториот пат ке ти биде безопасна?Никој нема одговор на прашањево ???