Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Па се осеќам спремна..и ме пали,не дека не:kesa:..ама кога ќе дојде до тоа не можам баш да се опуштам:nenene:

пс. фала :olee:
Епа заради то шо не можиш да се опуштиш изгледа те боли... Одете на некое местенце мирно кај шо ќе знајте дека нема кој да ви смета и само ќе си дојди то :)
П.С уживај бе, за то е форумот :smir:

Па се осеќам спремна..и ме пали,не дека не:kesa:..ама кога ќе дојде до тоа не можам баш да се опуштам:nenene:

пс. фала :olee:

Без мука нема наука ,шири нозе и учи па можеби ќе бидеш среќна некој ден Шмекерот да те посака.

Уште еден совет пред да го направите чинот изгледај некој порнич со Роко или пак Лекс и кога ќе видиш дека нивните питоми влегуваат без проблем во тесните газиња на актерките ќе ти се зголеми самодовербата.

Se razbira li nekoj za G-tockata ?

Г-точката е мало ткиво кое се наоѓа на 5 сантиметри од вагиналниот отвор на предниот ѕид и се зголемува за време на стимулација. Таа е директно сврзана со центарот за оргазмот во мозокот. Затоа кога се стимулира и настапува оргазмот, женскиот сексуален отклик е крајно интензивен. Таа ерогена зона може да се почувствува само ако жената е возбудена. Тогаш зоната се зголемува од дотокот на крв и станува тврда и возбудена. Ако еднаш се возбуди тогаш интензивните сексуални задоволства следуваат непрекинато. Г-точката реагира на натисок, а не на допир, затоа не е секоја сексуална поза соодветна. Ова е причината што многу жени тешко можат да ја најдат својата сопствена г-точка. Се претпоставува дека во т.н. кучешка поза најдобро се стимулира г-точката.

Имам едно прашање а немам од кого да го изнудам одговор :) .
Дали онаа течност која се појавува и без секс туку само од напалување или не знам од со :P содржи сперматозоиди и дали од неа може девојката да остане бремена???

Имам едно прашање а немам од кого да го изнудам одговор :) .
Дали онаа течност која се појавува и без секс туку само од напалување или не знам од со :P содржи сперматозоиди и дали од неа може девојката да остане бремена???
па како може бе и сам кажуеш БЕЗ СЕКС да остане бремена....аууу

Мисли на предсемената течност, не му се сипувај одма.:)
И да, може, ал треба да си ептен голем баксуз...:toe:
не му се сипувам....ама како може сето овоа БЕЗ СЕКС....сам си кажа дека е без секс само од попалување

не му се сипувам....ама како може сето овоа БЕЗ СЕКС....сам си кажа дека е без секс само од попалување

Сакаше да ја објасни течноста и пиша дека ја има и пред сексот.:)
А не дали може да забремени од неа и без секс.

Не, ќе гаѓа дечково у матка како со мрсулчиња. -.-

Не го сфативте што сака да праша. Не мислеше дали може да забремени без да и го стави, туку дали од таа течност може да се забремени.
Појасно?:/

Па, сеа не сум некој доктор да кажам со сигурност, ама по секоја логика мене ми се чини дека тоа е невозможно.

Па, сеа не сум некој доктор да кажам со сигурност, ама по секоја логика мене ми се чини дека тоа е невозможно.

Затоа му реков дека треба ептен баксуз да е.:)
Ал да не ја потценуваме биологијата, кога некој покомпетентен рекол “не си играјте“... да го послушаме.:)

Kolku e potrebno najmalku da svrsis za da devojkata ostane 100% Bremena,I Dali moze devojkata da zabremeni od 1 2 kapki?pozzzz

Kolku e potrebno najmalku da svrsis za da devojkata ostane 100% Bremena,I Dali moze devojkata da zabremeni od 1 2 kapki?pozzzz
Девојката можи да ти остане бремена и од предсемената течност која нема ни да ја осетиш :toe:

п.с Има случаеви кога дечкото на раката има сперма и задоволувајки ја девојката останува трудна :icon_eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom