Секс школо

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Девојчиња не се плашете немате шанси да забремените, а за happygirl пробај да се опуштиш. Идејата е да не го планирате тоа, туку да се бакнувате, милувате и сексот да си дојде спонтано.

Значи, без да бидеш убаво навлажнета, а за тоа треба и ти да се потрудиш, да размислуваш за дечко ти, да се запалиш, сексот ќе ти биде болен. Значи не ни пробувај додека не бидеш доволно влажна и доволно запалена, вака само ќе се мачиш и ќе добиеш лоша претстава за сексот.

Откако оваа фаза на учење ќе ти помине после ќе си уживаш во сексот и ќе бидеш и ти и дечко ти среќни.

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
ko so mi kaza ona ne puknal a plus toa de4koi svrsil nadvor
Сеа за сеа спермата не се пренесува преку воздух :pos2:. И да паметно за сите е да преферирате свршување надвор, иако имате кондом. Што е сигурно, сигурно е.

V

Viktoranius

Гостин
А какви се тие правили за мерење?

Јас според школските ленири сум 18ка. За други правила незнам.

Член од
21 март 2009
Мислења
166
Поени од реакции
2
Сеа за сеа спермата не се пренесува преку воздух :pos2:. И да паметно за сите е да преферирате свршување надвор, иако имате кондом. Што е сигурно, сигурно е.
ok tnx :D

uste edno prasanje dali na site nevini devojki im te4e krv ???

Член од
19 јуни 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Девојчиња не се плашете немате шанси да забремените, а за happygirl пробај да се опуштиш. Идејата е да не го планирате тоа, туку да се бакнувате, милувате и сексот да си дојде спонтано.

Значи, без да бидеш убаво навлажнета, а за тоа треба и ти да се потрудиш, да размислуваш за дечко ти, да се запалиш, сексот ќе ти биде болен. Значи не ни пробувај додека не бидеш доволно влажна и доволно запалена, вака само ќе се мачиш и ќе добиеш лоша претстава за сексот.

Откако оваа фаза на учење ќе ти помине после ќе си уживаш во сексот и ќе бидеш и ти и дечко ти среќни.
se galevme poveke od 1 saat, se bese vo red ama koga mi rece da probame epten trema me fati.
moze ne e do toa ama ima malku poveke cm od prosecnoto, vo dolzina i sirina...

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
Ноненце другаркати нека не се секира, спрематозоидите не знаат да летаат.
Хепигрл. Нели ти е прв овој? Од кај знаеш тогаш што е просек бе? (не е ремет бе, ама морав да прашам)

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
se galevme poveke od 1 saat, se bese vo red ama koga mi rece da probame epten trema me fati.
moze ne e do toa ama ima malku poveke cm od prosecnoto, vo dolzina i sirina...
Не треба да се плашиш, опушти се, следниот пат ти сама преземи акција, веќе 2 години сте заедно, имаш 18 години не си мала, така да јас ти препорачувам ти да бидеш таа која што ќе отиде до крај.

Може да те боли, ама никој нит имал некоја повреда од тоа ниту пак умрел. На секоја девојка и е тешко првиот пат, ама долго време си со дечкото и стварно опушти се. Одлучи се дека го сакаш тоа и направи се да биде ко што треба.

Хепигрл. Нели ти е прв овој? Од кај знаеш тогаш што е просек бе? (не е ремет бе, ама морав да прашам)
и ја тоа сакав да го пишам, ама викам ај да не го реметам девојчето:pos2:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
a toa za nevinite so prasav so ke kazis ??
Само во сексуалната револуција невините пролеват крв!
Штом некоја девојка е невина при првиот сексуален однос ќе капне барем малце крв,само да не биде како во вицот: Од многу секс жолчката и ја оштетив :pos::pos::pos::pos:

Член од
21 март 2009
Мислења
166
Поени од реакции
2
Само во сексуалната револуција невините пролеват крв!
Штом некоја девојка е невина при првиот сексуален однос ќе капне барем малце крв,само да не биде како во вицот: Од многу секс жолчката и ја оштетив :pos::pos::pos::pos:
lelele pa imase eden takov slucaj nevidno devojce ne mu potecelo ni kapka krv ???

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
чекајте бе... ја знам давојче на кое крв капка му нема потечено при првиот однос... ама не познавам некој со 9 сантима да му е дебел..... има на габаритност тој... и за крај... ако кондомот се пукне тогаш е жустро .. иначе... и коа се вади кондомот со сперма во него се отстранува на далечина од женското... да не летне... после у палома и у канта...

Член од
19 јуни 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
po toa sto imam citano i mi imaat kazuvano deka prosecno e od 14 do 17 cm

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
po toa sto imam citano i mi imaat kazuvano deka prosecno e od 14 do 17 cm
Ај да не се праам сеа лош и да те прашам дали знаеш да процениш колку се 17 цм (или било колку цм) без лењир....многумина грешат од око....за некои 7-8 цм одприлика.
Едит: нема врска големината со течењето крв.

Kajgana Shop

На врв Bottom