Крусер
Тотем Пума
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 3.556
- Поени од реакции
- 1.612
Значи вака,... пред 2-3 недели прв пат му дозволив на дечкото прв пат да влезе во мене, нормално сето тоа се случуваше со кондом и ПРЕМНОГУ БОЛЕШЕ, но по некое време 1-2 минути веќе осеќав дека тој се движи значи фактички пробил... од што и покрај се ужасно ме болеше му реков да престане и прекинавме, сето тоа траеше едно 5-6 мин.. од тогаш не сум пробала пак од стравот од болката шо ја осеќав како некое гадно гребење, воопшто немаше момент на уживање од моја страна, но најчудно од све ми е што немаше ни капка крв???
а да, имам 18 год
Супер за тебе. Пробај пак - помалку ќе боли, зашто веќе си пробиена. Првиот пат е најверојатно таков - следните ќе бидат поарни.
Ќе видиш, ќе ти се бендиса. А тоа што немало капка крв е супер за тебе, зашто кажува дека си цврста, т.е. „стегната“. До некаде значи дека стоиш со двете нозе на земја и си свој човек.
Само напред. Пробувајте пак. Манувајте поза, ама вежбајте, вежбајте, што е можно повеќе.
За понатаму: провери дали си со дечкото само зашто си сакала да се пробаш во сексот. Ако не ти одговара и психички, смени го. Многу работи се менуваат после сексот и човек доста зрее со тоа искуство. Мило ми е што си почнала со време.
:helou:
Дополнување: Ако дечкото е заминат за Прага, пробај со друг дечко.
Ова е, секако, твоја одлука дали ќе го правиш... Ама ако немаш достап до секс подолго време, не ти чини работата. Сега ти е времето за секс; не ти вреди толку многу на 50 години.