Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
a sto se toa plodni denovi ?

Toa se denovite pred i posle ovolucija.Taa nastanuva 14 dena pred ocekuvanata menstruacija.Toa e vo rastojanie od dva dena pred ili dva dena posle ovoj cetirinaesetiot den koga se broi nanazad.ako na ova dodademe deka jajce kletkata zivee eden den a spermatozoidot dva dena ,kaj eden ciklus sto trae 28 dena,togas plodnite denovi se od desetiot do 17-tiotden.ne znam kolku me svati

Toa se denovite pred i posle ovolucija.Taa nastanuva 14 dena pred ocekuvanata menstruacija.Toa e vo rastojanie od dva dena pred ili dva dena posle ovoj cetirinaesetiot den koga se broi nanazad.ako na ova dodademe deka jajce kletkata zivee eden den a spermatozoidot dva dena ,kaj eden ciklus sto trae 28 dena,togas plodnite denovi se od desetiot do 17-tiotden.ne znam kolku me svati
pa otprilika a vo drugite denovi ne mozi da se oplodi...?

za sekoj slucaj cuvaj si 10 000 denari na strana.. za test za bremenost, pa na ginekolog pa na abortus :) :) :)

ahhh sepak ne e od licno iskustvo :) drugar moj imase potreba od toa
ali znam deka 8000 e abortus.. u drzavna mislam.. ne sum siguren :)
ali tamu ne samo sto kje ti go izvadat toa sho treba.. moze i nesto sto ne treba :) :) :)

ahhh sepak ne e od licno iskustvo :) drugar moj imase potreba od toa
ali znam deka 8000 e abortus.. u drzavna mislam.. ne sum siguren :)
ali tamu ne samo sto kje ti go izvadat toa sho treba.. moze i nesto sto ne treba :) :) :)

zarem 8000?i toa vo drzavna?na sestra mi i zedoa 2000 den i toa vo privatna klinika.svasta

По 2-3000 се, зависи од каде. 8000 е грабеж за абортус:pos2:

Само би додал... А не мислите на душевната болка што ке ја претрпи девојката? И можноста никогаш повеќе во животот да нема деца (ова второто е намалено во последно со стерилните услови)? Лесно е како машко да се рече 2.000-3.000 денари ете и 8.000 нека се, ама ставете се на местото на девојките да видете како е. Да ти пикаат железо...

Само би додал... А не мислите на душевната болка што ке ја претрпи девојката? И можноста никогаш повеќе во животот да нема деца (ова второто е намалено во последно со стерилните услови)? Лесно е како машко да се рече 2.000-3.000 денари ете и 8.000 нека се, ама ставете се на местото на девојките да видете како е. Да ти пикаат железо...

Jas pa znam deka moze i so inekcija da se abortira...ili pa se lazam??

abe zavisi koga kje doznaes :) moze i so apcinja ali toa treba najbrzo sto moze.
ama i so tie apcija moze da dojde do hormonski poremetuvanja.. taka da kako i da e ima sansi nesto da se izmeni na loso.. da ne nabrojuvam sto mozat da napraat hormonskite poremetuvanja ili pak posledici od abortus.

ме интересира за колку време отприлика умираат сперматозоидите кога машкото ке сврши надвор и по надворешното свршување има пауза од 1/2 мин да речеме и потоа повторно има полов контакт (без да го измие пенисот) дали може да дојде до бременост

благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom