Мемориски картички

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Еј некако ме смрзе да листам 12 страни така да microSD (TransFlash) до кај гига има нешто или слабо и како цените

во мкд се наога и два гига на лагер иначе постојат и 8 гига.

а сега новата што ке искача од 16гига... па...па...па...

Дали некој знае каде најефтино можам да најдам Memory Stick Micro (M2) од 1 или 2 Gb ?

imam 1 gd mmc mobile apacer na nokia 6630 dali bi mozelo da napravi nekoj problem za sega e se okej ako znae nekoj neka pise.:salut:

Дали некој знае каде најефтино можам да најдам Memory Stick Micro (M2) од 1 или 2 Gb ?
можеби не е најефтино, но кај мене 1гб е 1700, 2 2600 - само по нарачка.

Некро шо цена се движат MS Pro Duo 1 GB кај тебе у дуќан? За SonyEricsson.

Некро шо цена се движат MS Pro Duo 1 GB кај тебе у дуќан? За SonyEricsson.
моментално 800 денари. (се разбира тоа е само кога јас сум на работа :pos: ако е некој друг мислам 1000че и цената е само за кајганџии)

Некро а дали имаш MMC Mobile 2Gb и ако имаш колку е цената???

imam 1 gd mmc mobile apacer na nokia 6630 dali bi mozelo da napravi nekoj problem za sega e se okej ako znae nekoj neka pise.:salut:
Мислам дека неможе ништо да му се деси на телефонот освен ако не ти кочи ама чим до сега е ок....онда е ОК....хехе

jas imam mmc 512 ali po nekoe vreme ne mozam da i vlezam preku kompjuter za da si stavam raboti mi pisuva deka ima staveno nekakva protekcija ali nemam cackano nisto takvo da ne znae nekoj kako da ja popravam

некро имаш ли микро сд картица 512мб и 128мб
и колку пари ти е?:salut:
512мб - 500денари.

jas imam mmc 512 ali po nekoe vreme ne mozam da i vlezam preku kompjuter za da si stavam raboti mi pisuva deka ima staveno nekakva protekcija ali nemam cackano nisto takvo da ne znae nekoj kako da ja popravam
имаш код ставено на картичката, пробај на друг телефон - ќе видиш ќе ти бара код.
не верувам дека сам ке можеш да си ја издекодираш, на сервис околу 2-300 денари би ти земале.

Некро колку најмногу може да фати n73?И имаш ли ти толкава картица, и коку кошта?
BTW. конечно го сменив телефонот ама сеа неам картица :)....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom