:wink: ovde sme doktore :pos2:За малце ќути :pehar: Баерн у полуфинале... пациенти где сте :pos2:
Нема никој сите се фит :wink::wink: ovde sme doktore :pos2:
Cestito plasman 1/2finale
Ce bide interesno posledniot pun tepavme sred Lion a vie nereseno vo Minhen dovolno kazuvaa rezultatite za kakov natprevar ne ceka
Imali nekoj igrac so nema pravo na nastap povreden/suspendiran
Што бе Баже, ќе гледаш МТВ?:pos2::smir:Хехех а ние што да кажеме за последни 3 недели? Шалке - Куп, Штутгарт - Лига, Манчестер - ЛШ, Шалке - Лига, Манчестер - ЛШ и сега Леверкузен - Лига. Последниве три на гости :smir:
Баш сега ќе ве гледам следниве 2-3 натпревари иако горе-доле знам што да очекувам од Лион... се на се не ни чежат ама ич француски екипи :headbang:
Хехех а ние што да кажеме за последни 3 недели? Шалке - Куп, Штутгарт - Лига, Манчестер - ЛШ, Шалке - Лига, Манчестер - ЛШ и сега Леверкузен - Лига. Последниве три на гости :smir:
Баш сега ќе ве гледам следниве 2-3 натпревари иако горе-доле знам што да очекувам од Лион... се на се не ни чежат ама ич француски екипи :headbang:
Ццц... крајно педерска работа е одлагањето на натпреварот со Монако. Ај ако не да го исчистиме распоредот до финале па да може само на тоа да се концентрираме.
ДФЛ - германската федерација не сака ни ден да ги мрдне натпреварите на Баерн а камо ли да ги одложи. Нели треба УЕФА да обезбеди исти услови за сите? Не е во ред ова од француската федерација али тоа е... и вакви фори после Фергусон со Руни не ме чудат...