Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

КУП ЈЕ, КУП ЈЕ, КУП ЈЕ НАШ !!! :vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
16 Минута, Принс Тејго и 1-0 за Партизан :vozbud:... Полувреме :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Добро е што дадовме гол прво полувреме :) Ајде сега уште еден на почетокот на второ и мирно да го приведеме натпреварот кон крајот !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
Ауу каква помош имате од судиии....
Мојсов ѕвер, така треба, Војводина не треба да го продолжи мечот. Драма во селската соседна република :vozbud:

--- надополнето ---

И утакмицата официјално е прекината, по барање на Фирма :)
Честито незаслужемн куп :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ем ги чекаш 30 мин да им дошле навивачите, ем се бунат кога постигнаа гол а чист фаул беше над Савич, па и бараат непостоечки пенал.....Алооооооооооо !? КУП ЈЕ НАШ ! БРАВОООО !!!!!!

--- надополнето ---

Ауу каква помош имате од судиии....
Мојсов ѕвер, така треба, Војводина не треба да го продолжи мечот. Драма во селската соседна република :vozbud:

--- надополнето ---

И утакмицата официјално е прекината, по барање на Фирма :)
Честито незаслужемн куп :)
Можете колко сакате сега да јадете гом*а ! ДУПЛА КРУНА !!! Поздрав :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
Ем ги чекаш 30 мин да им дошле навивачите, ем се бунат кога постигнаа гол а чист фаул беше над Савич, па и бараат непостоечки пенал.....Алооооооооооо !? КУП ЈЕ НАШ ! БРАВОООО !!!!!!
Дај бе не заебавај, кој фаул имало при голот???
И вториот гол на Мојсов беѓе чист како солза. Тоа врз Теиго ако беше пенал јас сум Нострадамус :pop:
И на трибини ве уништија сред Белград...:kesa:

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
кои сељаци се вие Војводина :mad: аххх шо се криви партизановци за судењето на Веселиновиќ???? јас мислам дека треба да има санкции за Војводина :) .....но сепак Партизан се ШАМПИОНИ ВО КУПОТ И ЛИГАТА :)

поздрав :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Дај бе не заебавај, кој фаул имало при голот???
И вториот гол на Мојсов беѓе чист како солза. Тоа врз Теиго ако беше пенал јас сум Нострадамус :pop:
И на трибини ве уништија сред Белград...:kesa:
Па за вториот зборувам кога му го скина дресот на Савич од позади.Ме заебаваш за трибините нели ? :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
Па за вториот зборувам кога му го скина дресот на Савич од позади.Ме заебаваш за трибините нели ? :)
Не те заебавам, мене подобри на трибини ми се слушнаа Фирма, плус Партизан си играше сред Белграсд, и мораше Гробари да бидат во подобро издание...
Кај му го скинал дресот жити се? Обострано влечење имаше и чист гол. За пеналот што ќе кажеш???:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не ме чуди ова, ништо ново. Ама све се враќа, све се плаќа.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Не те заебавам, мене подобри на трибини ми се слушнаа Фирма, плус Партизан си играше сред Белграсд, и мораше Гробари да бидат во подобро издание...
Кај му го скинал дресот жити се? Обострано влечење имаше и чист гол. За пеналот што ќе кажеш???:)
Оди на лекар и провери се изгледа не ти се слуша добро.
За фаулот над Тејго или за театарот на играчот на Војводина зборуваш ?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе обие од Војводина можат слободно у Холивуд да одат за таму се

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Криво ми е за Мојсов, требаше да биде мен оф д меч, судијана го направи главен виновник...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Нека ви служи на чест ова, браво, се повторува од година во година истово.

Браво за Војводина, исправна одлука, така треба.

Ако можеше да суди пенал за лоповтизам, можеше и за Војводина, потполно исти ситуации беа. Плус, у прво полувреме мораше да има црвен и на двете страни. Од страна на лоповтизам Тејго заслужи црвен, а од кај Војводина, Тумбасевиќ.
Кај ситуацијата со Тејго, јасно се виде дека со лакт го поткачи Медојевиќ, мислам дека беше, од зад грб, а се тоа се случуваше на 1м од судијата, за ситуацијата со Тумбасевиќ мислам дека е јасно и не треба да се збори.

У секој случај, ја би се срамел да сум навијач на лоповтизам у овој момент. Ипак, фала ти боже што не сум партизановец.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Нека ви служи на чест ова, браво, се повторува од година во година истово.

Браво за Војводина, исправна одлука, така треба.

Ако можеше да суди пенал за лоповтизам, можеше и за Војводина, потполно исти ситуации беа. Плус, у прво полувреме мораше да има црвен и на двете страни. Од страна на лоповтизам Тејго заслужи црвен, а од кај Војводина, Тумбасевиќ.
Кај ситуацијата со Тејго, јасно се виде дека со лакт го поткачи Медојевиќ, мислам дека беше, од зад грб, а се тоа се случуваше на 1м од судијата, за ситуацијата со Тумбасевиќ мислам дека е јасно и не треба да се збори.

У секој случај, ја би се срамел да сум навијач на лоповтизам у овој момент. Ипак, фала ти боже што не сум партизановец.
Ти најде да ми зборуваш за пенали :tapp:

Тишина ајде !

Kajgana Shop

На врв Bottom