Можете колко сакате сега да јадете гом*а ! ДУПЛА КРУНА !!! ПоздравАуу каква помош имате од судиии....
Мојсов ѕвер, така треба, Војводина не треба да го продолжи мечот. Драма во селската соседна република
--- надополнето ---
И утакмицата официјално е прекината, по барање на Фирма
Честито незаслужемн куп![]()
Дај бе не заебавај, кој фаул имало при голот???Ем ги чекаш 30 мин да им дошле навивачите, ем се бунат кога постигнаа гол а чист фаул беше над Савич, па и бараат непостоечки пенал.....Алооооооооооо !? КУП ЈЕ НАШ ! БРАВОООО !!!!!!
Па за вториот зборувам кога му го скина дресот на Савич од позади.Ме заебаваш за трибините нели ?Дај бе не заебавај, кој фаул имало при голот???
И вториот гол на Мојсов беѓе чист како солза. Тоа врз Теиго ако беше пенал јас сум Нострадамус :pop:
И на трибини ве уништија сред Белград...:kesa:
Не те заебавам, мене подобри на трибини ми се слушнаа Фирма, плус Партизан си играше сред Белграсд, и мораше Гробари да бидат во подобро издание...Па за вториот зборувам кога му го скина дресот на Савич од позади.Ме заебаваш за трибините нели ?![]()
Оди на лекар и провери се изгледа не ти се слуша добро.Не те заебавам, мене подобри на трибини ми се слушнаа Фирма, плус Партизан си играше сред Белграсд, и мораше Гробари да бидат во подобро издание...
Кај му го скинал дресот жити се? Обострано влечење имаше и чист гол. За пеналот што ќе кажеш???![]()
Ти најде да ми зборуваш за пеналиНека ви служи на чест ова, браво, се повторува од година во година истово.
Браво за Војводина, исправна одлука, така треба.
Ако можеше да суди пенал за лоповтизам, можеше и за Војводина, потполно исти ситуации беа. Плус, у прво полувреме мораше да има црвен и на двете страни. Од страна на лоповтизам Тејго заслужи црвен, а од кај Војводина, Тумбасевиќ.
Кај ситуацијата со Тејго, јасно се виде дека со лакт го поткачи Медојевиќ, мислам дека беше, од зад грб, а се тоа се случуваше на 1м од судијата, за ситуацијата со Тумбасевиќ мислам дека е јасно и не треба да се збори.
У секој случај, ја би се срамел да сум навијач на лоповтизам у овој момент. Ипак, фала ти боже што не сум партизановец.