Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ги и головите од денешниот натпревар :)

Малку потежок натпревар и екипата што играла како Барселона неможе да победи :icon_lol: А, и сланинарите не победиле, мада они не се ни важни... +5 и Титулата оди во витрините во ЈНА, и влегуваме во историјата како прв тим со четири титули по ред :) Уште две титули не делат за да бидеме најтрофејни во Првенството :)

Хилјадее порука и ниједна није курви помогла, уместо пехара, у рукама че бити наша курчинаа !!! Сисајте цигани, МИ СМО ШАМПИОНИ !!!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Ke ide nekoj u sreda za Beograd?

Јас... ти со што ќе идеш? Пиши во инбокс :)

Ова значи дека Лазевски нашиот највероватно ќе си оди имало неколку заинтересирани тимови најзагреани биле Трабзонспор исто така загреан бил и Лацио ќе видиме на крај кај ќе заврши и двајцата се добри бекови не верувам некој да седи на клупа.

Dobar e Lazevski ,ako si odi mu posakuvam se najdobro vo ponatamosnata kariera,sekogas 100% od nego ostava na utakmicite,zatoa i ke stane dobar fudbaler od nego!!!!!
Inace Mile ne sum 100% siguren dali ke idam,cekam nekoi rezultati do vecer,ako izleze nesto idam sabajle,vcera za 3000 Juve a za 2000 Boston me ebaa !

Dobar e Lazevski ,ako si odi mu posakuvam se najdobro vo ponatamosnata kariera,sekogas 100% od nego ostava na utakmicite,zatoa i ke stane dobar fudbaler od nego!!!!!
Inace Mile ne sum 100% siguren dali ke idam,cekam nekoi rezultati do vecer,ako izleze nesto idam sabajle,vcera za 3000 Juve a za 2000 Boston me ebaa !

КОЦКАРУУ!!!:)

Real ja cekav za 3 .000 taka da idam :)

луѓе вечер очекувам бум на МАРАКАНА И СЛАТКА ОДМАЗДА ЗА ДВАТА ПОРАЗА ВО СЕЗОНАВА :)

Идемо Вечер во Рупата, само јако до победа, и одмазда за малите проблеми што ни ги нанесоа Сланинарите во првенството... КУП ЈЕ НАШ - ПУШИ ГА ФИРМАШ !!! :)

П.С. Баш го спремав линкот дека ќе има на РТС Сат и Спасев ме преварил :buum: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom